Některým stačí v kuchyni málo, jiní zase potřebují svůj prostor. Tato atypická kuchyně ve tvaru písmene „L“ je rozhodně tím druhým případem!…

O realizaci

Některým stačí v kuchyni málo, jiní zase potřebují svůj prostor. Tato atypická kuchyně ve tvaru písmene „L“ je rozhodně tím druhým případem! Nejdůležitější část tvoří masivní postformingová deska, která vede podél dvojitého okna a nabízí spoustu místa pro přípravu i odložení nádobí během vaření. Pod ní vedou úložné prostory se zapuštěnými úchyty. Přírodní dvířka z javorové dýhy krásně doplňují matně šedou barvu stěn a pracovních povrchů a zároveň místnost viditelně prosvětlují. Nad dřezem pak nenápadně visí prosklený sekretář s tím nejdůležitějším nádobím.

Unikátním prvkem této kuchyně je pak modifikovaný ostrovní pult, který z jedné strany skrývá dodatečné šuplíky a z druhé se maskuje jako jídelní stůl! Je úzký, aby zachoval dostatek průchozího prostoru a nezavazel u vstupních dveří. Zároveň vyplňuje prostor mezi úložnými prostory a stává se tak impozantním středobodem celé kuchyně!

Návrh a realizace: Valušek interiér

Obrázky

Komentáře

Další realizace