Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Romantické ubytování ve věži

Romantické ubytování ve věži

Apartmán Diamond poskytující romantické ubytování v historické části města Brna se nachází nedaleko katedrály sv. Petra a Pavla, hlavního nádraží i Zelného trhu. Apartmán se ukrývá v budově s elegantní fasádou, která své návštěvníky láká na opravdu romantický interiér.

Romantický apartmán se dvěma koupelnami

Apartmán se nachází v šestém patře elegantní budovy s výtahem. Jde o samotné podkroví tohoto objektu. Najdeme v něm nádherný obývací pokoj v bílé barvě s odhalenými trámy, které dodávají místnosti neotřelý a romantický nádech. V apartmánu je vestavěné patro na spaní (ideální pro relax i během dne), část pro společné trávení času u televize opatřená televizí a rozkládací pohovkou. Nechybí zde ani minimalistická designová kuchyňská linka s jídelním koutem pro více. Apartmán je dále tvořen dvěma koupelnami se dvěma ložnicemi. Jedna z koupelen je ideální se svými rozměry ideální pro dlouhou sprchu ve dvou, druhou koupelnu ocení milovníci relaxu ve vaně.

Romantické ubytování ve věži

Interiér v přírodních tónech

Obývací pokoj je zdoben světlíky a knihovními policemi, které jsou vestavěny do schodů. Celkovou atmosféru dolaďuje stylový dekor, kvalitní nábytek a parkety na podlaze. Celý interiér je vedený v přírodní paletě barev. Stěny s bílou výmalbou a bílé přiznané trámy doplňují hnědé tóny, které najdeme na parketách a jídelních židlích. Jako jemný kontrast zde působí šedá barva na designové kuchyni a pohovce. Obývací část od kuchyně odděluje netradičně řešená obývací stěna, která taktéž zapadá do celkového vzhledu místnosti.

V celém apartmánu si můžeme všimnout různorodého designového osvětlení, jak u centrálních, tak i lokálních světel. V ložnicích tvoří kontrast k bílému vybavení jednoduché modré doplňky ve formě textilií. O oživení se starají i pokojové rostliny, které celý interiér prozáří.

Zdroj: www.masarykova30.cz

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Vybíráme dlažbu na terasu

Přírodní koupací jezírko – kouzelný biotop bez chemie

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock