Byt o rozloze 125 m2, v posledním patře nového bytového domu. Materiál přírodního dubu a bílého laku ve vysokém lesku prostupuje celým bytem, doplňuje ho módní šedá stěrka. Do jednoduše zařízeného obývacího pokoje se vejde velká rohová pohovka, sestavená z jednotlivých modulů, i masivní jídelní stůl pro šest osob.

Moderní kuchyňská linka je oddělena dveřmi z mléčného skla v posuvu, které se zasouvají do pouzdra mezi sádrokartonovými zdmi. Dvě paralelní sestavy v úzkém prostoru omezeném vchodem a okny jsou nanejvýš praktické. Pod varnou deskou jsou zavěšené spodní skříňky, bez nožek, bez soklu. Výjimkou je vestavná myčka, umístěná vedle dřezu. Ten je z umělého kamene stejně jako pracovní deska. Zvolený materiál umožňuje vyrobit desku v takové délce bez viditelných spojů. Vysoká skříň ukrývá vestavnou lednici a poskytuje maximum úložného prostoru. Výše posazené spotřebiče jsou pohodlně přístupné.

Plocha ložnice byla velkorysá, a proto mohla být využita pro výstavbu druhé koupelny. Dveřní rám je součástí vestavné šatní skříně, spojuje tyto dva prostory v jeden celek. Čistota provedení se opakuje i v centrální koupelně. Nábytek v dětském pokoji je oživen tyrkysovou barvou a hravým motivem šikmé střechy. Pokojík, stejně jako ložnice, je zútulněn celoplošným kobercem s vysokým vlasem.