Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Rustikální kuchyně s mozaikou

Rustikální kuchyně s mozaikou

Naprosto půvabnou kuchyni jako ze zámku, do které dnes nahlédneme, zdobí přitažlivá mozaika v modrobílém provedení. Jemná elegance je tu však zastoupena i řadou dalších prvků.

Mozaika i dotek zlata

Modrobílá mozaika krášlí stěnu za kuchyňskou linkou a dává tak vyniknout malým skříňkám v čistě bílé barvě. S tou kontrastují kuchyňské spotřebiče v černé. Luxus jako ze zámku tu představují také hojně využité zlaté akcenty. Elegantní úchyty u kuchyňské linky, umyvadlová baterie i dekorace na přilehlých historických kamnech zaujmou na první pohled. Díky zlatavým prvkům a důmyslnému rozložení světel získává tato rustikální kuchyně opravdový lesk.

Jako ze zámku

Na zámeckém duchu přidává kuchyni nejen krásná mozaika, ale také honosná kamna a všudypřítomné elegantní svícny. Za povšimnutí rozhodně stojí i zajímavě řešené lustry spadající nad jídelní stůl, které svým historickým stylem příjemně kontrastují se zbytkem svítidel v kuchyni. Jako ze zámku vypadají také židle u jídelního stolu, jež vzdávají hold patině. Každá z těchto židlí je trochu jiná, a tak i celkové posezení působí hravým a originálním dojmem.

Rustikální kuchyně s mozaikou

Půvab i komfort

Jistá hravost pokračuje i v podobně laděném obývacím pokoji, který je s kuchyní propojen velkorysým vstupem. V samotném jeho středu trůní vysoce komfortní pohovka v šedé barvě, jejíž pohodlnost podtrhuje hned několik polštářů. Ani v tomto pokoji nechybí zámecké prvky. Hojně je zastupují překrásné lucerny i půvabný historický lustr.

Kouzelná hra s barvami i materiály

Rustikální kuchyně i přilehlý obývací pokoj vykazují jak velkou fantazii designérů, tak vytříbený smysl pro historický styl, barvy i materiály. Celek přitom působí vznešeným, ale i hřejivým dojmem. Jen díky této symbióze tak mohl vzniknout opravdu půvabný interiér plný lesku, který je potěchou pro oko i pro duši.

Rustikální kuchyně s mozaikou
Rustikální kuchyně s mozaikou
Rustikální kuchyně s mozaikou
Rustikální kuchyně s mozaikou
Rustikální kuchyně s mozaikou
Rustikální kuchyně s mozaikou
Rustikální kuchyně s mozaikou
Rustikální kuchyně s mozaikou

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Jak oddělit spaní v malé garsonce

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock