Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Industriální interiér s nádechem provence

Interiérový design, ve kterém se snoubí industriální prvky, styl provence a minimalismus? Pro Interiérové studio NO WO ARCHITEKCI nic nemožného. Nadaní polšti designéři dokázali při rekonstrukci vytvořit ze starého domu moderní, praktické i útulné místo pro bydlení mladé rodiny.

Mezi nejdominantnější změnu patří rekontrukce kuchyně

Z velmi úzkého tmavého prostoru se stala díky světlým barvám a praktickému využití prostoru funkční místnost, která uživatelům zajišťuje veškerý komfort. Po jedné straně se skládá kuchyň pouze z pracovní linky a dřezu. Úložné prostory spolu se spotřebiči jsou umístěny v původně nevyužitém prostoru zdí.

Majitelé domu velmi ocenili využití místa pod okny, které slouží nejen pro odkládání věcí, ale má také společenský charakter. Na kuchyni pak dále navazuje z jedné strany velmi prostorný obyvací pokoj s krbem, a z druhé strany vstupní chodba. Praktičnost prostoru je zachována i ve volbě podlahové krytiny. Chodba s kuchyní má na podlaze dlažbu, která sice působí méně útulně, nicméně po praktické stránce zajišťuje mladé rodině nenáročnou údržbu a dostačující komfort. 

Obývací pokoj

V obývacím pokoji však již designéři zvolili dřevěnou podlahu, která dodává obývacímu pokoji v kombinaci  s teplou barvou cihly velmi útulnou atmosféru. Cihlové zdi, které jsou velkou dominantou celého domu a perfektně zapadají do celého konceptu elektického designu. A jejich provedení prochází z přízemí přes schodiště, až do prvního patra. 

Koupelna

Koupelna, která má světla inspirovaná industrialismem, je jinak ve velmi elegantním šedém provedení. Za pozornost určitě stojí kachlová stěna s klasickými barvenými motivy, inspirovanými provence. Velmi útulným prvkem je zde umístění dřevěného nábytku lemovaného teplými barvami. 

{reklama-0}

Netradiční rekonstrukce týmu mladých designérů dokazuje, že i domy s historií, které dostanou druhou šanci, mohou splňovat veškeré nároky dnešní mladé rodiny, a to i bez velkých dispozičních zásahů. 

Zdroj: www.nanowoarchitekci.pl

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější projekty

Baťovská vista

Obývák v kombinaci bordové a stříbrné.

Moderní mezonetový apartmán

Venkovní kuchyň s nerezovou pracovní deskou

Přírodní venkovská zahrada

Mátová ložnice v podkroví

Sledujte nás

Nejčtenější články

Proměna starého mlýna, který posledních dvanáct let chátral

Nový domov v eklektickém stylu s nádechem Skandinávie

Dům s respektem k hmotnému odkazu

Ze starého fádního bytu vznikl stylový interiér

Jedinečný dům vyplnil proluku širokou pouhých 3,35 metrů

Překrásná roubenka obklopená pastvinami, lesy a rybníky

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock