Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Byt s cihlovým obkladem

Byt s cihlovým obkladem

Cihly mají své kouzlo. Tradiční stavební materiál je symbolem poctivého řemesla, nadčasovosti a dlouhověkosti. Přiznané a neomítnuté cihly jsou trendem jak v interiéru tak v exteriéru. Nemusíte přitom zkopávat omítku. Stačí snadno aplikovat cihlové pásky, které interiéru propůjčí originální tvář a luxusní vzhled.

Ty už jsou dnes poměrně snadno dostupné v různých barvách a velikostech a jejich použití není o nic složitější než aplikace klasických tapet. Jejich obrovskou výhodou je fakt, že se hodí téměř do každého interiéru a vždy mu umí dodat osobitý šmrnc. A to i v bydlení, ve kterém se snoubí klasické vybavení s moderními prvky. Stačí vhodně zvolené doplňky, dekorace nebo pár kousků stylového nábytku, a celý interiér se změní k nepoznání. Na internetu je spousta inspirace, ale pokud přece jen nevíte, jakým směrem se ve svém interiéru vydat, začněte od podlahy. A nezapomeňte, že v jednoduchosti je síla. Klasická dubová podlaha s rustikálními prvky vám poskytne skvělý základ. Perfektně funguje téměř v každém interiéru. Působí útulně a nabízí možnost nespočtu kombinací. Tak tomu je i v interiéru, který v sobě kombinuje dubovou podlahu, cihlové obložení, dominantní bílou barvu a industriální prvky, které jsou zastoupeny zejména v osvětlení.

Cihlový obklad

Cihlové obložení v odstínech lícového zdiva je zde téměř v každé místnosti. V kuchyni, která je spojena s obývacím pokojem a jídelnou a koupelně. Naopak ložnice má místo něj tapetu s relaxačním motivem, který podtrhuje čistě bílá malba na dalších stěnách. Díky jednoduchému vybavení je v ní navíc zachována maximální praktičnost pro úklid a údržbu. Dostatek světla v celém interiéru zajišťují velká okna, nicméně ani místnost bez oken, kterou je koupelna, není o dostatek světla ochuzena, a to zejména díky vybavení v bílé barvě a prosklenému sprchovému koutu.

Byt s cihlovým obkladem

Velmi zajímavě a nápaditě řešená je úklidová místnost s pračkou a sušičkou, která se nachází v malém výklenku v chodbě mezi ložnicí a spojeným prostorem kuchyně, obývacího pokoje a jídelny. Aby prostor zbytečně nezabíraly klasické pantové dveře, je zde zvolena varianta posuvných dveří ve velmi rustikálním dřevěném zpracování. To samo o sobě působí kromě praktické stránky rovnou i jako dekorační prvek, kterým majitelé osvěžili jinak poměrně fádní a nevýrazný průchozí prostor. Ačkoliv je interiér složen z prvků několika stylů působí jednotně a uspořádaně. Právě proto je ideálním místem pro relaxaci s dokonalým domácím pohodlím.

Zdroj: maciejbogaczewicz.com

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Jak oddělit spaní v malé garsonce

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock