Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Interiér podle posledních trendů

Interiér podle posledních trendů

Květinové vzory, geometrické tvary, čisté linie, nebo bílá a zelená barva, to vše jsou trendy, které jsou v módě a měly by vládnout i příštímu roku. V interiérovém designu jsou prvky, které se často vrací a ukazují se v novém světle. Příkladnou ukázkou současných trendů moderního bydlení, je byt, který si dnes ukážeme.

Mořské vlny, divokost a hravost

Byt se nachází v místě staré loděnice v Polském Gdaňsku. Svou rozlohou patří mezi menší byty a má osobitý charakter. Je moderní, s odvážnými silnými barevnými akcenty na stěnách a v zařizovacích prvcích. Tmavě zelené a hluboké odstíny modré dávají interiéru neobvyklý vzhled.

Na první pohled je znát, že se byt nachází na pobřeží. Fotografie na zdi obývacího pokoje o tom jasně vypovídá. Mozaiková modrá tapeta a koberec, jakoby znázorňovaly mořské vlny a divokost přírody. Šedé závěsy a neutrální bílá barva pohled zase zklidňují.

Malý, ale luxusní

Byt je určen pro dva obyvatele, najdete zde proto pouze dvoumístnou pohovku a barový jídelní pult se dvěma stoličkami. Kuchyňská linka není velká, avšak majitelům stačí. Dvířka jsou zhotovena z šedého vysokého lesku a kontrastují s dřevěnou podlahou. Místo kachliček designéři použili mramorový obklad. Díky němu i malá kuchyň působí luxusním dojmem.

Z hlediska úklidu je výhodou skříňka zavěšená pod televizí, působí nejen subtilně, je také velmi praktická. Ve vstupní chodbě slouží k ukládání skříňka opět zavěšená, menší prostor byl vyřešen umístěním zrcadla přímo na dveře skříně.

Zrcadlo, zrcadlo..

Na první pohled je nejzajímavější místností ložnice. Designéři se nebáli divoké temně zeleno-modré tapety a vytvořili tak místo s úžasnou atmosférou. Prostor opticky zvětšují zrcadla na šatní skříni s posuvnými dveřmi. Zajímavá je postel s čalouněným tmavě semišovým čelem, vedoucí od jedné stěny k druhé. Závěsná svítidla se snášejí nad jednoduchými masivními nočními stolky. Pro úplné pohodlí zde najdete i televizi.

Nevelká koupelna je vyvedena ve světlých barvách bílých obkladů, oživení najdete ve sprchovém koutě. Kachličky s dekorem fotografie květinové stěny vnášejí do koupelny pocit, že jste v přírodě.

A co na něj říkáte vy?

Zdroj: studioprojekt.net

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Rady do malé zahrady

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock