Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Elegantní interiér domu v Londýně

Nový dům v řadové zástavbě má užitnou plochu příjemných 279 m2, které jsou rozděleny do přízemí a tří nadzemních podlaží. Majitelé se rozhodli koupit nemovitost v půvabné části severního Londýna - Crouch End, kde je těší výhled na historickou budovu Alexandra Palace. Interiér bravurně zvládli designéři ze studia LLI Design.

Nový dům v řadové zástavbě má užitnou plochu příjemných 279 m2, které jsou rozděleny do přízemí a tří nadzemních podlaží. Majitelé se rozhodli koupit nemovitost v půvabné části severního Londýna - Crouch End, kde je těší výhled na historickou budovu Alexandra Palace. Interiér bravurně zvládli designéři ze studia LLI Design.

Přízemní část poskytuje štědrou plochu, na kterou se kromě garáže a technických místností vešla i prostorná kuchyň a jídelní část s výhledem na vnitřní terasu a trávník. Otevřený prostor mezi přízemím a prvním patrem umožnil vytvoření obývacího pokoje, která je schodištěm přímo spojena se spodní jídelní částí. Soukromé prostory včetně ložnic a koupelen jsou umístěny na nejvyšších patrech. Při takovém vzdušném prostoru, jakým oplývá tento dům, bylo nezbytné udržet a podnítit určitou kontinuitu a živost interiéru. Ta je dosažena kombinováním jednoduchého nábytku se zajímavým osvětlením, využíváním kontrastů barev a vzorů a vhodným výběrem doplňků, které nenarušují celkový uspořádaný dojem. Obývací části působí velmi přívětivě a rodinne.

Nový dům v řadové zástavbě má užitnou plochu příjemných 279 m2, které jsou rozděleny do přízemí a tří nadzemních podlaží. Majitelé se rozhodli koupit nemovitost v půvabné části severního Londýna - Crouch End, kde je těší výhled na historickou budovu Alexandra Palace. Interiér bravurně zvládli designéři ze studia LLI Design.

Kuchyně v centru dění

Kuchyňský ostrůvek je centrálním bodem otevřeného plánu kuchyně a poskytuje přímý výhled na zahrádku, díky čemuž je umožněna interakce mezi obyvateli, kteří momentálně připravují jídlo, a mezi těmi, kteří relaxují v zahradě. Masivní spirálovité svítidlo, které se táhne z obývacího pokoje až nad jídelní stůl, opticky i funkčně propojuje tyto dva prostory. Kromě toho stavbě dodává potřebnou dramatičnost a jiskru moderního designu. Elegantní velkoformátové dlaždice pokrývají celý podlahový prostor přízemí a zasahují i do terasy. Cílem designérů bylo vytvořit expandující dojem kompaktního prostoru. Zároveň se jim podařilo pocitově propojit exteriér a interiér.

Nový dům v řadové zástavbě má užitnou plochu příjemných 279 m2, které jsou rozděleny do přízemí a tří nadzemních podlaží. Majitelé se rozhodli koupit nemovitost v půvabné části severního Londýna - Crouch End, kde je těší výhled na historickou budovu Alexandra Palace. Interiér bravurně zvládli designéři ze studia LLI Design.

Moderní interiér

Lakovaný nábytek spolu s ikonickým jídelními židlemi Bertoia důmyslně doplňují neutrální tóny využity v kuchyni, jídelně, ale i v obývacím pokoji na patře. Vytvářejí potřebný detail, který dodává prostoru estetickou hloubku.

Jako u mnoha otevřených prostorách, klíčové je zónové osvětlení, které dokáže vykouzlit tu správnou atmosféru. Tento aspekt je ještě o to výraznější, že prostor je spojitý nejen horizontálně, ale i vertikálně. Navržený systém osvětlení koresponduje s exteriérovým osvětlením a vytváří tak dojem kompaktního vystavěného celku, který poskytuje svým obyvatelům dostatek prostoru a zároveň soukromí a funkčnosti pro každodenní život.

Štítky: řadový dům
Nový dům v řadové zástavbě má užitnou plochu příjemných 279 m2, které jsou rozděleny do přízemí a tří nadzemních podlaží. Majitelé se rozhodli koupit nemovitost v půvabné části severního Londýna - Crouch End, kde je těší výhled na historickou budovu Alexandra Palace. Interiér bravurně zvládli designéři ze studia LLI Design.
Nový dům v řadové zástavbě má užitnou plochu příjemných 279 m2, které jsou rozděleny do přízemí a tří nadzemních podlaží. Majitelé se rozhodli koupit nemovitost v půvabné části severního Londýna - Crouch End, kde je těší výhled na historickou budovu Alexandra Palace. Interiér bravurně zvládli designéři ze studia LLI Design.
Nový dům v řadové zástavbě má užitnou plochu příjemných 279 m2, které jsou rozděleny do přízemí a tří nadzemních podlaží. Majitelé se rozhodli koupit nemovitost v půvabné části severního Londýna - Crouch End, kde je těší výhled na historickou budovu Alexandra Palace. Interiér bravurně zvládli designéři ze studia LLI Design.
Nový dům v řadové zástavbě má užitnou plochu příjemných 279 m2, které jsou rozděleny do přízemí a tří nadzemních podlaží. Majitelé se rozhodli koupit nemovitost v půvabné části severního Londýna - Crouch End, kde je těší výhled na historickou budovu Alexandra Palace. Interiér bravurně zvládli designéři ze studia LLI Design.
Zdroj: llidesign.co.uk

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Studentský pokoj

Horská chata v Alpách

RD Uhříněves

Apartmán Peacock

Rekonstrukce půdy.

Městský byt na břehu Vltavy

Sledujte nás

Nejčtenější články

Montovaný dům postavili za pouhých 10 dní

Unikátní přestavba venkovské stodoly

Chaloupka, která klame vzhledem, neuvěříte, že jde o novostavbu!

Proměna starého mlýna, který posledních dvanáct let chátral

Dům plný překvapení zrekonstruovaný od základů

Neobvyklý dům pro babičku

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock