Nové bydlení pro našeho klienta se nachází v novém rezidenčním projektu na pravém břehu Vltavy. Nejvyšší podlaží penthousu je lemováno střešními terasami s…

O realizaci

Nové bydlení pro našeho klienta se nachází v novém rezidenčním projektu na pravém břehu Vltavy. Nejvyšší podlaží penthousu je lemováno střešními terasami s neomezeným výhledem na pražské panorama. Naším záměrem bylo vytvořit prostor zabezpečující pohodlí a funkčnost.

Náš návrh reflektuje kalifornskou estetiku – používá neutrální paletu barev, akcentuje otevřené vzdušné prostory a dostatek přirozeného světla. Bytový design reprezentuje minimalismus a nadčasovost, který se pro moderní penthouse hodí. Inspirace přírodními materiály a barvami decentně kontrastuje s minimalistickým vzhledem chromových doplňků.

Základní paletou návrhu nového penthousu jsou tlumené přírodní tóny s kovovými akcenty. Z interiéru sálá teplo tónované dubové podlahy, která sjednocuje byt v celé ploše. Odlišný způsob kladení podlahy umocňuje zónování v hlavní obytné místnosti. Dostatek světla propouští velká okna, která lemují celý prostor bytu a stírají hranici mezi interiérem a exteriérem. Interiér kombinuje jednoduché tvary a originální prvky, díky použití přírodních materiálů se však nevytrácí teplo domova. 

Rádi navrhujeme skryté kuchyně, zejména v otevřených schématech. Posuvné dřevěné dveře se jednoduše sklopí do těla skříně a zajistí čistý, minimalistický vzhled. Kuchyně pak působí jako kompaktní celek než jako klasická kuchyňská linka se skříňkami a spoustou spotřebičů.

 

 

Obrázky

Fotograf: vizualizace perspektiv

Komentáře

Další realizace