Zadání majitelů pro rekonstrukci tohoto obývacího pokoje ve starším rodinném domě nebylo vůbec jednoduché. Konzervativně zařízený obývací pokoj chtěli nechat citlivě zmodernizovat, přitom však zachovat původní zdobné na míru vyráběné dveře, kachlová kamna a několik kusů nábytku včetně nedávno zakoupené kvalitní sedací soupray. Nakonec jsme se shodli na řešení inspirovaném přírodou s použitím množství přírodních materiálů a zemitých tónů. Snažili jsme se také pro starší uživatele zachovat maximální útulnost a hodně místa pro odpočinek a relax. V podobném duchu se nese také návrh rekonstrukce ložnice. Základním požadavkem bylo zachovat relativně novou vestavnou skříň, koberec a dveře. Nejnáročnější částí návrhu proto bylo sestavit vyváženou barevnou paletu kombinující všechny tyto na první pohled nesourodé prvky v příjemný a jemný interiér.