Komentáře:

Uprostřed Vysočiny právě roste dům pro rodinu se třemi malými dětmi. Majitelé nás oslovili ještě před výstavbou, takže jsme mohli provádět drobné úpravy v projektu. Rozhodli jsme se tento praktický interiér vystavět na jemných kombinacích barev se světlým dřevem. V hlavním obytném prostoru, který tvoří kuchyně, jídelní kout a obývací pokoj, bylo nutné šetřit každý centimetr místa. Přesto se nám podařilo díky světlým barvám, bohatému osvětlení a chytré dispozici vytvořit příjemný moderní prostor, který zároveň působí útulně, což byl jeden z hlavních požadavků. V koupelnách jsme vsadili na barevné obklady seskládané do výrazného vzoru v kombinaci se světlým dřevem a bílou keramikou. Vstupní halu jsme se rozhodli vybavit po vzoru celého domu v jednoduchém stylu s barevnými prvky. Prostor jsme rozdělili na šedou polovinu určenou pro rodiče a barevnou polovinu pro děti. Navrhovali jsme také malou šatnu u ložnice, kde jsme kromě plánovaných vestavných skříní úložné prostory rozšířili ještě o výklopné skříňky na protější stěně. Malá místnost je prosvětlena oknem do zahrady, tapetou se žlutým vzorem a velkým zrcadlem.