Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Harmonické bydlení výrazně zvýší kvalitu vašeho života

Harmonické bydlení výrazně zvýší kvalitu vašeho života

Mít vlastní byt či dům je snem téměř každého z nás. V některých situacích se ovšem musíme spokojit s nevyhovujícími podmínkami, které negativně naše bydlení ovlivňují. A to má svůj dopad též na naši spokojenost a celkový životní styl.

Místo s atmosférou

Poloha vašeho domova nepopiratelně působí i na samotné bydlení. Láká vás bydlet v činžovním secesním domě s bohatou historií? Nebo dáte raději přednost moderní technologicky vyspělé budově? Ať se rozhodnete pro jakoukoliv možnost, důležité je, abyste se ve svém bytě cítili dobře a neměli obavy o své bezpečí kvůli špatně vybrané čtvrti.

Investovat do vlastního?

Poslední dobou je čím dál propíranější otázkou, zda je lepší vložit finance do vlastního bydlení, nebo kvůli stále přísnějším hypotéčním podmínkám využít nabídky podnájmu. Co se týče pronájmu bytu v Praze, cena se odvíjí od atraktivity místa, dostupnosti městské hromadné dopravy a samozřejmě velikosti nemovitosti.

Pár příkladů pro představu

Lidem, pro které je důležité se snadno a rychle dopravit do centra, bude vyhovovat byt, jenž se nachází pouhou jednu minutu od stanice metra. Cihlový dům s výtahem, rozloha 45 m2 s dispozicí 2+kk je tím pravým pro mladý pár. Rekonstruovaná budova je též zárukou nízkých měsíčních poplatků za energie.

Když milujete prostor

Pro početnější rodinu je jako stvořený velkorysý prostorný byt o výměře přesahující 100 m2. Atraktivní lokalita Vinohrad, kuchyň s balkonem a další tři samostatné místnosti jsou opravdovým lákadlem pro ty, kteří si chtějí užívat výhody velkého bytu na skvělé adrese. A to díky placenému pronájmu, nikoliv vynaloženým vlastním prostředkům na pořízení této vyhledávané nemovitosti.

Bydlení v mezonetu je in

Patříte k té druhé skupině lidí, kteří raději investují do svého? Pak vás určitě bude zajímat, jak to vypadá s prodejem bytů v Praze. Na výsluní oblíbenosti se drží mezonety, jež si každý zamiluje díky osobitému stylu bydlení a nadstandardním prostorovým dispozicím. Za zmínku též stojí bohaté příslušenství bytu, do něhož spadají terasa, parkovací stání v podzemní garáži a sklepní kóje. Třešničkou na dortu je krásný výhled do okolí a jedinečná lokalita.

Zaměřeno na tvůrčího ducha

Originální způsob bydlení představují ateliéry. Tyto byty se zpravidla nacházejí ve starších domech, které jim vtisknou tu pravou atmosféru. Ideální je, pokud narazíte na byt v započaté rekonstrukci neboli White wall, díky níž si ho poté dokončíte podle vlastních představ. Znamená to, že si sami vyberete obklady, podlahu, koupelnu a vnitřní dveře.

Kde hledat?

Navštivte stránky https://www.psn.cz/ realitní společnosti, v jejíž nabídce si zcela jistě vyberete nemovitost, která bude plně odpovídat vašim požadavkům.

Zdroj: PR článek společnosti

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Jak oddělit spaní v malé garsonce

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock