Veľkorysý priestor spoločenskej časti nám dovolil vytvoriť priestrannú kuchyňu s dizajnovým ostrovom, ktorým je čiastočne oddelená od obývacej časti. Biela na skrinkách je doplnená, masívnou kamennou doskou na ostrove a drevenou zostavou políc na koreničky a iné drobnosti. Vznikol tu taktiež priestor pre barové sedenie. Veľkým plusom interiéru je presklená stena, ktorá poskytuje krásny výhľad do záhrady a dostatočné presvetlenie interiéru. V jedálni sme použili dizajnový okrúhly jedálenský stôl s betónovou podnožou a kovovými stoličkami. Dekor betónu sme zopakovali na stene za TV v podobe betónovej stierky. Priestor obývacej izby sme využili na umiestnenie modulovej sedacej súpravy a tmavej TV skrinky. Industriálny charakter interiéru je zjemnený použitím dreva na obložení steny v obývacej izbe, ktoré prechádza až do vstavanej skrine na chodbe a vytvára tak kompaktný kubus. Predsieň s dostatkom úložného priestoru je ladená do biela s akcentom obloženia dreva v priestore na sedenie. Na oddelenie vstupnej haly a spoločenskej časti sme použili sklenené dvere. Kúpeľne sú taktiež ladené v svetlých odtieňoch veľkoformátových dlažieb a obkladov.