Interiér prízemia novostavby s nádychom provensálskeho štýlu. Biela kuchynská linka s masívnou drevenou pracovnou doskou je doplnená o dizajnový digestor a keramický drez. Vďaka rohovému oknu je v kuchyni dostatok svetla. Niku sme využili na umiestnenie vstavanej rúry a mikrovlnnej rúry. Klasické horné skrinky na poháre sme nahradili masívnymi drevenými policami, ktoré ladia s pracovnou doskou. Na optické oddelenie kuchyne od obývacej izby sme použili poloostrov s barovým sedením. V jedálni sme umiestnili krásny stôl v tradičnom dizajne v kombinácii so stoličkami v retro štýle a dizajnovým ratanovým svietidlom. Krb sme oživili umiestnením zrkadiel v ozdobných starých rámoch. V obývacej izbe sa našiel priestor pre pohovku aj malé kreslo. Dominantou tu je sedenie na parapete okna s pekným výhľadom do záhrady. Priestor dotvárajú aj masívne drevené posuvné dvere vyrábané na mieru. Úložný priestor v podobe rebríkovej police sme využili na knihy a dekorácie. Na podlahu sme použili drevo v kombinácií s dlažbou v patchwork dekore, ktorá priestor veľmi zútulnila a podčiarkla celkový dizajn interiéru. V predsieni sme umiestnili šatníkovú skriňu do vytvorenej niky, jednoduché vešiaky a zrkadlo s masívnym rámom. Kúpeľňa sa nesie v rovnakom štýle ako celý návrh interiéru.