Jedná se o propojení dvou bytů ve zrekonstruovaném secesním domě. Majitelé si přáli vytvořit modern interiér se zachováním secesních prvků. Investoři si architekty našel na základě reference. Oslovilo ho portfolio Martina Sladkého. Cěděli, jaký styl mají očekávat. Neměli žádné náročné či nespln itelné požadavky. Jediné, co si přáli, byly tři dětské pokojíčky. Plánovali velkou rodinu. Druhým přáním bylo vytvořit velký společný proctor, kde budou trávit čas pohromadě.

Byty se stávající dispozicí měly velké nedostatky, které však architekti překlopili ve výhody. Při propojování nechali zbourat dělicí stěnu mezi oběma byty a díky tomu vznikla velkorysá vstupní hala. V bytech objevili dva poklady tehdejší doby. Jednalo se o dveře, které repasovali, umístili v hale pro oddělení koupelny a nechali je vyniknout již při samotném vstupu do interiéru. Druhým prvkem bylo svítidlo přibližující secesní styl, to umístili přímo do koupelnové zóny.

Zajímavé jsou i stavební detaily jako například použití betonové stěrky a položení dubové podlahy až ke zdi bez použití soklů. Stavba byla natolik přesná, že se zde nemusel dělat žádný technický či technologický kompromis.