Dům usazený ve svahu v pražské Chuchli. Dům, který se svým způsobem vymezuje okolní zástavbě a zároveň se orientuje na výhledy do okolí. Jednoduchá krychle, nacházející se na půdorysu původní stavby, která je doplněna o předsazené kvádry.
Vila byla navržena jako rekonstrukce původního objektu, ovšem během výstavby vyšlo najevo, že dům je v daleko horším stavu, než odhalily průzkumné sondy. Prakticky se tedy jedná o novostavbu vystavěnou na půdorysu původní stavby.
Třípodlažní vila řeší v úrovni parteru parkovací stání, wellness, pracovnu a pokoj hosta. Druhé nadzemní podlaží je věnováno hlavnímu obytnému prostoru s kuchyní a jídelnou, je zde navržen oddělený obývací pokoj a další pracovna pro majitele. V horním podlaží se nacházejí soukromé ložnice, dětské pokoje a samostatné rodičovské křídlo se šatnou a koupelnou. Samozřejmostí jsou soukromé terasy přístupné z jednotlivých prostor a také místo pro grilování umístěné v přízemí objektu směrem do zahrady.
Interiér je řešen velmi stroze, téměř puristicky. Jednotlivé pokoje jsou navrženy jako okna do krajiny s neomezenými výhledy do okolí.
Fasáda je navržena v omítce, prolínají se zde bílá a šedá barva. Hladká fasáda kontrastuje s hrubou, kamennou podnoží, která stabilizuje celý svah.