Dokončení návrhu bytu v jedné z nejznámějších budov současnosti v České republice byl díky omezením, které stavba přinášela, velký oříšek. Přesto jsme pyšní na výsledek a děkujeme majiteli bytu za projevy nadšení při předání návrhu interiéru. 

V návrhu interiéru jsme byli omezeni stavebními prvky, které jsou v této novostavbě již dány, jako například chlazené stropy, položená podlaha a také nespočet nik na poměrně omezeném prostoru, jako je chodba.

Zadání investora znělo: černá a bílá barva, kov, sklo, hladké linie - luxus. Vzhledem ke koupelnám, které jsou obložené černým skleněným obkladem jsme tento materiál využili i v dalších místnostech, zejména v ložnicích. V chodbě je dominantou prosklená skříň s reflexními skly značky Poliform a v obývacím pokoji jsme na přání zákazníka nahradili sedací soupravu čtyřmi křesly značky Natuzzi. Celému bytu dominuje automatizovaný bio krb a mechová stěna.

Děkujeme za spolupráci investorovi/majiteli bytu a již nyní se těšíme na realizaci.

Sledujte nás a buďte u toho s námi!