Zadáním investorky bylo vytvoření komfortního bydlení pro její rodinu v rámci řadového domu v developerském projektu, který byl klinetům předán předán ve stavu shell + core.

Základním tématem interiéru domu, který má vertikální kompozici, bylo propojení všech pater vizuálně dominantním schodištěm. Schodiště má dřevěnou konstrukci, stupnice jsou z běleného dubu s masivním zábradlím z tmavě mořeného dubu. Zalamovaný tvar zábradlí táhnoucí se jako “stuha” celým domem vizuálně sjednocuje interiér domu, zdůrazňuje jeho vertikalitu a propojuje jednotlivé, kolem něj rozmístěné, prostory.

Hlavní obytný prostor je propojený se zahradou velkým posuvným oknem přes celou šířku pokoje. Hlavním akcentem je solitérní krb, minimalistická bílá kuchyně a dýhované obložení tělesa výtahu, které dále pokračuje do vstupní haly a sjednocuje zázemí v přízemí do servisního dřevěného “boxu”.

Na hlavní obytný prostor navazuje o půl patra výše herna dětí a dále se pak nad obývákem nacházejí dětské pokoje s vlastní koupelnou.

Dále je ve směru výstupu schodiště napojena na komunikaci pracovna s nádherným výhledem na Prahu a nad dětskými pokoji pak cesta domem končí hlavní ložnicí s vlastní koupelnou a terasou.

Ta je přes venkovní schodiště napojena na další střešní terasu s panoramatickými výhledy na město. 

Koupelny jsou navrženy v kombinaci betonové stěrky, bílé keramické mozaiky a nábytku z běleného dubu.

Dlažba je světlá v odstínu betonu. Dřevěná podlaha z běleného dubu je pečlivě sladěna s veškerým nábytkem na míru a stupni hlavního schodiště.

Materiálová skladba interieru je záměrně klidná, má za cíl vytvořit interiér nadčasový a do budoucna flexibilní.