Redesign hotelu ve Slovenském městě Humenné. Cílem bylo vytvoření proměny interiéru včetně stavebních úprav 5 salonků a restaurace. Salonky byly rozděleny podle zaměření a tomu také odpovídá návrh vybavení. U kuřáckého salonku s nabídkou rumů a doutníků bylo použito optické snížení 5 metrů vysokého stropu pomocí papírových stínidel připomínajících oblaka. U vinného salonku se pod 5 metrů vysoký strop zavěsilo 16 pravých dubových vinných sudů, které umocňují atmosféru nejen svou podobou, ale i vůní dřeva nasátého vínem. S ohledem na nedaleké rodiště Andyho Warhola vznikl v hotelu také "Andyho" salonek s reprodukcemi jeho díla a vyvedený v barvách a stylu Pop artu. Restaurace nese název podle původní nástěnné dekorace, Mozaika. Nový interiér restaurace se dílo podřídil a doplnil jej novými moderními svítidly a ornamentálním kobercem v jednotném duchu.

Další projekty: