Interiér rodinného domu v těsném sousedství boršovského zámečku. Logická a velkorysá dispozice domu před dokončením nabízela možnost dotáhnout projekt kolegů do detailu. Základem je kombinace masivního dřeva se světlými materiály nábytku a veliká knihovna. Hrubý betonový strop zůstal přiznaný, doplněný lemem ze sádrokartonu, ve kterém se skrývá projekční plátno a garnýže pro závěsy. Luxfery pomohly dostat více světla i do vnitřní chodby. Hlavní obytný prostor je otevřený do zahrady. Jedno z francouzských oken lze překrýt promítacím plátnem a užít si velkoformátovou projekci. Máme radost, že mladá rodina majitelů celkovou atmosféru domu přirozeně ladí i v dalších místnostech. Také doplňují celkový dojem uměním, které bude dál přibývat od různých autorů včetně jejich kreativních dětí.

Klara Klara