Domek po rodičích majitelé využívají jako rekreační objekt.

Obývací pokoj v přízemí bylo třeba proměnit na společenskou reprezentativní místnost, 

Obytné místnosti jsou kvůli maximálnímu využití prostoru domu poměrně dlouhé. Pomocí členění a optických klamů se podařilo navodit dojem místností blížících se čtvercovému půdorysu.

Odraz místnosti ve skleněné stěně napomáhá optickému rozšíření dlouhého prostoru a zdvojuje exkluzivní výhled z francouzských oken do zahrady.

Po konzultaci s majiteli bylo sklo opatřené digitálním tiskem. Skleněná stěna o velikosti 2,6 × 1,7 m se odvolává svým motivem vyskládaného dřeva k rekreačnímu využívání stavby. Staré nařezané trámy svým rázem a barevností dřev připomínají i historii tohoto domu.

Prosvětlený prostor před okny doplňuje dýhovaný nábytek se skleněnými horními deskami. Mobilita a organické tvary nábytku společně s odrazy ve sklech podporují lehkost prostoru před prosklenou stěnou dělící interiér od exteriéru.

Olivová dýha je mořena jen na některých kusech nábytku tak, aby zůstala čitelná její exotická kresba. Propojení mezi tmavým nábytkem, doplňujícím svou barevností stávající vybavení, a světlým nábytkem představuje rohová knihovna, která využívá mořených a nemořených ploch dřeva.