Čtyřčlenná rodina mě oslovila s požadavkem na rekonstrukci bytu v paneláku v jednom z pražských sídlišť. Původní dispozice tvaru T s umakartovým jádrem a…

O realizaci

Čtyřčlenná rodina mě oslovila s požadavkem na rekonstrukci bytu v paneláku v jednom z pražských sídlišť. Původní dispozice tvaru T s umakartovým jádrem a typicky oddělenou kuchyní a obývací místnosti nesplňovala jejich požadavky. Také si přáli přidat pracovnu, která by měla přirozené osvětlení. To všechno je možné, pokud se dostatečně promyslí rozložení nábytku, jednotlivé nápady klientů a vhodný výběr materiálů. Aby kuchyň nebyla tmavým rohem velké místnosti, k dostatečnému prosvětlení jí pomůže luxferová stěna. Důraz byl kladen také na zvětšení koupelny, toalety a úložného prostoru pro potraviny, hračky, oblečení a úklidové prostředky. Rekonstrukce v těchto dnech začíná a nastupují práce stavební firmy a truhlářské dílny.

Obrázky

Komentáře

Další realizace