Manželé Vondrovi potřebují nové rozmístnění skříní ve stávající předsíni a nepředpokládají výměnu podlah nebo změnu dispozic. Jsou zde nedávno…

O realizaci

Manželé Vondrovi potřebují nové rozmístnění skříní ve stávající předsíni a nepředpokládají výměnu podlah nebo změnu dispozic. Jsou zde nedávno osazené nové dveře, které se materiálově více podobají atmosféře bytu povrchem dýhy s moderním odstínem. Do navrhované skříně potřebují skrýt co nejvíce předmětů, které v domácnosti často překážejí. Dál byla jedna z podmínek odkládací místo na klíče a posezení při přezouvání bot. Ani zrcadlo by nemělo v předsíni chybět. Proto navrhuji variantu, která chodbu dostatečně odděluje na části - špinavou, převlékací a předprostor pro koupelnu, záchod a ostatní pokoje. Tato varianta co nejvíc využívá rozměry, které prostor 1,5 metru široký nabízí. Materiály byly voleny tak, aby prostor prosvětlily, protože předsíň se nachází uprostřed dispozice bytu.

Obrázky

Komentáře

Další realizace