Dvoupodlažní rodinný dům si po delším čase vyžaduje interiérovou obnovu kvůli novým požadavkům rostoucích dětí a práce rodičů z domova. Přáním klientů bylo…

O realizaci

Dvoupodlažní rodinný dům si po delším čase vyžaduje interiérovou obnovu kvůli novým požadavkům rostoucích dětí a práce rodičů z domova. Přáním klientů bylo přizpůsobit nábytek přímo dle jejich potřeb. V obývacím pokoji, který je nadstandartně velký svou rozlohou, je umístěn za pohovkou pro celou rodinu čtecí koutek. Bude využíván jako hrací plocha pro společenské hry, odpočinek nebo samotné čtení. Opticky je oddělen od prostoru s televizí svislými latěmi pro větší pocit intimity. Pracovny jsou navrženy tak, aby odpovídali přesným množstvím knih a vybavení, které klienti mají, nebo v blízké budoucnosti mít budou. Dětské pokoje jsou navržené pro dospívající kluky s větší hloubkou stolů kvůli monitoru, klávesnici s myší a bloku na psaní. Pro sjednocení návrhu je v obývacím pokoji a ložnici umístěné orámování oken v dekoru stejném jako veškerý nábytek.

Obrázky

Komentáře

Další realizace