Práce na návrhu bytu v novostavbě La Crone pro nás byla moc hezkou výzvou. Majitelka - úžasná žena- si přála elegantní, jemný, světlý, vzdušný interiér. Nechtěla, aby se v prostoru objevila černá barva, proto jsem volili kombinaci bílé/krémové a dřeva. Obývací pokoj není moc veliký, ale celá jedna stěna je tvořena francouzskými okny  a  propojuje místnost s velikou terasou a opticky zvětšuje.  Protipóĺem je pak v prostoru lakovaná bílá minimalistická kuchyň a naproti velká stěna s posuvným panelem, který zakrývá TV a je v ní spoustu úložného prostoru.  Výrazným prvkem je dřevěné žebrování na stropě, které mělo elegantně zakrýt konstrukční nerovnosti. Žebrování pak přechází svisle v polostěnku, která jemně odděluje obývací část od kuchyňské.  Dalším výrazným prvkem je ikonické světlo Vertigo od Petite Friture.  Ložnice je materiálově koncipovaná obdobně - bílá s dřevěnými elementy. Centrální je manželská postel a za ní navazující stěna. V rohu je pak dále elegantní kosmentický koutek a naproti veliká zapuštěná šatní skříň.