Když jsme se se poprvé ocitli uvnitř tohoto letitého bytu, ohromilo nás velké množství lakovaného palubkového obložení. Palubky celý interiér nežádoucím způsobem stísňovaly a nedaly vyniknout přednostem poměrně rozměrného bytu 1+kk. Naším hlavním cílem se tak rychle stalo zesvětlení a celkové provzdušnění bytu. 

Veškerý dřevěný povrch byl obroušen a natřen na bílo v kombinaci s teplým odstínem světle zelené. Některé obklady jsme odstranili úplně a nově objevené nerovnosti přítomné na zdech byly profesionálně vyhlazeny. Původní kuchyňská dvířka byla nahrazena novými, modernějšími, dvířky vyrobenými na míru. Všechny dveře bytu prošly renovací, stejně tak jako plynové topidlo Gamat. Podstatnou část práce na tomto projektu zabral úklid a nápravy předešlého nepovedeného kutilství. V celém bytě se nově vymalovalo v odstínech bílé a velmi jemné žlutozelené, vana v koupelně byla ošetřena novým silikonem a v celé nemovitosti byl proveden nespočet funkčních i estetických úprav i oprav všeho druhu. Vestavěná skříň v předsíni byla opravena a opatřena novou japonskou stěnou, která jí dodává elegantnější vzhled. 

Byt jsme zařídili nábytkem ve skandinávském stylu v minimalistických odstínech bílé a šedé. Naším záměrem bylo novému majiteli zprostředkovat vizi komfortního života v této garsoniéře. Proto jsme obývací místnost funkčně rozdělili na spací, obývací a jídelní část, díky čemuž celá místnost působí nejen prostorněji, ale také praktičtěji pro život. Interiér jsme oživili květinami a bytovými doplňky.