Malý horský apartmán  investor zakoupil nejen pro odpočinek vlastní rodiny, ale i s výhledem na možnost krátkodobého pronájmu. Umístění domu  50m od  sjezdovky s kabinkovou lanovkou na Černou Horu je ideální pro všechny milovníky lyžování a bílé stopy.

Zadáním tedy bylo vytvořit interiér, který zaujme v narůstající konkurenci pronajímaných apartmánů , ale zároveň bude dostatečně  útulný a pohodlný. Přáním investora bylo, aby se v apartmánu on i jeho hosté cítili jako "doma". Záměrem bylo cílení na střední a vyšší třídu. Tedy klienty, kteří ocení komfort a hledají něco více než polo-vybavený interiér pouze k přespání.

Přestože designérka neměla pevně stanovený rozpočet, byla dohodnutá přibližná částka ve které by se mělo zařízení pohybovat. Další omezení ze strany investora nebyly a tak měla designérka poměrně volnou ruku v pojetí interiéru.

Protože se jedná o apatmánový dům v developerském projektu jehož exteriér byl daný, snažila se o plynulé a  nenásilné propojení vzhledu domu a zařízení interiéru. Toho bylo docíleno dodržením barevnosti. V celém interiéru  se tak promítají barvy v bílo-šedo-černém spektru, doplněné o výrazný prvek dubu. Akcentní zelená barva je zastoupená pouze rostlinami.

Apartmán o velikosti cca 45 m2 je koncipován i pro dlouhodobější pobyt 4 dospělých osob. Počínaje dostatkem úložných prostor až po plně vybavenou kuchyňskou linku.

Původní dispozice bytu počítala jen s nejnutnějším kuchyňským vybavením. Protože je apartmán určený i pro dlouhodobější pobyt, bylo nutné plánované rozvržení změnit. Klasické dveře byly v jídelní části nahrazeny posuvnými do pouzdra. Aby se dále  nenavyšoval rozpočet, byly předělány pouze elektrické rozvody. Odpady byly zachovány na původním místě. Tomu se také musel přizpůsobit design kuchyňské linky. Náročnějším zásahem bylo spojení dvou výškově rozdílných podlahových krytin. Kdy se vinylové pásy z obývacího pokoje nepravidelně zakusují do dlažby v kuchyňské části.

Předpokládá se, že interiér bude obyvateli využíván především ve večerních hodinách, proto byl velký důraz kladený na různé typy osvětlení, které i na tak malém prostoru dokáží navodit různou atmosféru. Především dekorace ložnice je postavena na hře světel a stínů odrážejících se na stěnách i stropu od nočních lampiček a zdobného žebrování na stěně.

Útulnost apartmánu pak násobí do skříňky zabudovaný biokrb. Veškerý nábytek je autorský, navrhovaný s ohledem na dvojí funkčnost apartmánu. Ve skříních je tak   např. pamatováno na odkládací plochy pro kufry. Nebo v malé předsíňce na místo pro obuv. Pro lyžařské vybavení je určená samostatná místnost s vyhříváním.