Velkometrážní byt ve druhém patře rezidenčního bytového domu v klidné části Prahy nabízí dostatek prostoru pro bydlení, práci i relaxaci čtyřčlenné rodiny. Hlavním tématem při řešení tohoto interiéru byly čisté linie, přírodní materiály a v neposlední řadě i dostatek úložných prostor. Většina vybavení byla vyrobena na míru s důrazem na jejich originalitu.

Minimalistická kuchyně v barvě antracitu s pracovní deskou z umělého kamene je na zdi doplněna velkoformátovou fotografií z rodinných cest.

Velkou výzvou celého projektu byla největší místnost bytu. Tento prostor byl rozdělen do třech zón, kde každá plní svoji samostatnou funkci, ale současně tvoří jeden propojený harmonický celek. Dominantou tohoto prostoru je jedinečný kulatý jídelní stůl s kovovou podnoží a křišťálový lustr, který byl rovněž vyroben na zakázku tradičním českým výrobcem. Propojenost prostoru je podtržena dekorativní stěrkou ve zlatavém odstínu.

Pracovna majitelů byla zpracována s důrazem na funkčnost a praktičnost. Zároveň tato místnost může plnit funkci pokoje pro hosty.

Ve spolupráci s klienty vznikl příjemný nadčasový interiér, ve kterém je radost bydlet.