Čistý, jednoduchý a funkčný dizajn bytu v novostavbe je určený pre mladý pár, ktorý má rád pravdivé materiály, svetlé farby a praktické riešenia. 

Dispozícia bytu sa upravila tak, aby vznikol veľkorysý spoločenský priestor. Kuchyňa je navrhnutá s pracovným ostrovom, ktorý ju oddeľuje od obývacej izby a vytvára barové sedenie. Obývacia izba plynule prechádza do jedálne a oddychovej zóny. Opticky je oddelená knižnicou, je určená na čítanie a prácu. Pracovný kút ako aj druhá časť knižnice sú rafinovane schované za posuvnými drevenými panelmi s perforáciou a jemným reliéfom. Tento prvok sa opakuje aj v kúpeľni nad práčkou a sušičkou, kde bol navrhnutý úložný priestor.

V obývacej izbe sa podarilo zachovať obvodové betónové steny. Celý interiér je ladený v bledých odtieňoch, prevláda biela farba v kombinácii s dreveným dekorom a jemné mentolové akcenty. Drevo vo forme veľkoformátového obkladu sa objavuje vo vstupe a prechádza až ku kuchynskému kútu, na podlahe sú použité drevené parkety.

Branislav Kudlík