Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Aranžování květin

Aranžování květin

Jaro je jedním z nejideálnějších období pro květinové dekorace. A je jedno jesti jsou vám bližší ty z umělých květin, nebo vázání řezaných květů. Obojí dokáže v bytě dokonale dotvořit atmosféru příchodu jara. Samotné aranžování je pak už čistě jen ve vašich rukou.

Techniky aranžování

Techniky aranžování se dají dělit několika způsoby. Buď formou, kterou v základu aranžování použijeme nebo podle způsoby výroby. 

To nejznámějším způsobem je bezesporu věnec, který je nejvíce typický pro období adventu. Ovšem tím jeho využití nekončí. Dokáže skvěle posloužit jako dekorace v každém ročním období, a to jak v exteriéru, tak jako interiérová dekorace například na zeď nebo konferenční stůl. 

Možnosti aranžování

Dalším možnostem se meze nekladou. Vaše květinové aranžmá může začít u jednoduchého vázání kytice pro prostřený stůl a pokračovat přes svícny, řetězy, voničky, až po dnes tolik oblíbené květinové koule. 

Díky obrovské nabídce květinového trhu pak můžete aranžmá barevně dolatit tak, aby dokonale zapadlo do jakéhokoliv barevného provedení vašeho interiéru. 

A pokud nechcete, aby váše práce přišla po pár dnech vniveč, vsaďte na suchou vazbu květin, které jsou chemicky upravené tak, aby vydržely mnohanásobně déle než květiny řezané. 

Aranžování květin
Aranžování květin
Zdroj: wikipedia.org hgtv.com

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Rady do malé zahrady

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock