##Fotograf##: Ing.arch. Tomáš Irber
##Komentáře##:

MAZUREK  | 10. 12. 2018

Čisté a citlivé. Hezká práce.

Stavební úpravy rodinného domu u Písku zahrnovaly v prvé řadě návrh v podobě architektonické studie, projektu, demoliční práce následované samotnou výstavbou. Objekt prošel celkovou změnou dispozičního řešení, do kterých bylo nutné zapracovat nové nároky investora. Z původního domu zůstaly zachovány pouze obvodové stěny a část původní střechy. Dům byl z větší části zateplen, získal nová kachlová kamna, které se starají a tepelnou pohodu v chladných zimních měsících. Kromě nového vnějšího kabátu jsou v domě nové podlahy, stropy a veškeré sociální vybavení včetně vestavěného nábytku. Realizace byla provedena na klíč během 5 měsíců výstavby a jednoho měsíce demoličních prací. Další fází opravy domu byla  výstavba dřevostavby v místě po původní stodole. Nový objekt slouží jako parkovací přístřešek pro jeden osobní automobil a zároveň skladové prostory pro dřevo a malé zázemí pro zahradní techniku. Poslední proběhly terénní úpravy a drobné dokončovací práce včetně oplocení.

Autor studie: Ing.arch. Tomáš Irber
Autor projektu: Ing.arch. Tomáš Irber
Konzultace: Mgr. Libuše Irberová
Prováděcí stavební firma: František Galčík
Autorský dozor na stavbě: Ing.arch. Tomáš Irber
Investor: soukromý

##Další projekty##: