Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Zahrada dětem!

Zahrada dětem!

Kousek vlastní přírody, oáza klidu, místo pro relax. Tím vším je pro nás dospěláky zahrada. V očích dětí je to ale místo, kde můžou zažít dobrodružství, zdolat spoustu překážek, prostě se dosyta "vyblbnout". Jak jim vytvořit skutečný ráj, který jen tak neomrzí?

Aby během svých her nemusely naše ratolesti využívat záhonky, které jsme pracně vysázeli, nebo skalku na které každý rok pracujeme, musíme vytvořit prostor, který bude jenom jejich. Dnes už nemusíme hledat pevnou větev na stromě, abychom měli kam pověsit houpačku. Na trhu je nepřeberné množství výrobků pro dětské aktivity na zahradě.

Hlavně houpačka a klouzačka

Nejvyhledávanější dětská hřiště jsou v součastnosti ta dřevěná. Koupit je můžete v mnoha e-shopech na internetu, v obchodech se dřevem nebo v různých hobbymarketech. Hřiště se prodávají v podobě jednoduchých předvrtaných skládaček a s jejich sestavením si poradí každý trošku zručný tatínek. Základem je je houpačka nebo klouzačka s věží. Hřiště můžete různě kombinovat a doplňovat přídavnými panely. Můžete tak mít v jedné sestavě klouzačku s věží, houpačku, horolezeckou věž nebo provaz na šplhání.

Domeček nesmí chybět

Každý chce mít nějaké místo jen pro sebe, kam se může schovat. Stejně tak to mají i naše děti. Místo bungru z větví mohou mít na zahradě domeček například z překližky. Takové domky se prodávají natřeny antialergeními barvami nebo zcela bez nátěru, tak aby si ho děti mohly pomalovat podle vlastní fantazie. Nesmíme zapomenout na pískoviště, což je úplný základ správného hřiště. Můžeme pořídit plastová přenosná pískoviště, ale na zahradě uričtě lépe vynikne klasické dřevěné. Jak doma, tak i na zahradě potřebují děti dostatek místa na hraní. Protože kdo si hraje, nezlobí!

Zahrada dětem!
Zahrada dětem!
Zdroj: playhousesandclimbingframes.co.uk,redriesgoslitorales.com, fun4kids.co.uk, guidepatterns.com

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Rady do malé zahrady

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock