Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Z prasečího chlívku romantická chaloupka

Z prasečího chlívku romantická chaloupka

Anglický venkov je pojem, který zaručuje útulnost, pohodlí a skvostně zařízené interiéry vsazené do přírodních okouzlujících zahrad. Romantická kamenná chalupa byla od roku 1860 domovem tří prasátek. Prostě klasický chlívek. Byl aktivně používaný až do 70. let 20. století. Zub času se na něm sice podepsal, ale chlívek vydržel až do současnosti, kdy ho náhodou objevil mladý pár a ihned se do místa zamiloval.

Kousek od pláže se na severním pobřeží Cornwallu nachází malá kamenná chalupa, která již vůbec nevypadá na to, že bývala chlívkem pro prasata. Nyní je to domek v eklektickém stylu, obklopený krásnou přírodou a zahalen do vůně lesa a moře. Dříve prasečí farma postavená v roce 1860 v blízkosti pláže Perranporth, byla přeměněna na luxusní chalupu s mimořádně elegantními interiéry. Fasáda domu z tradičního kamene a cedru skrývá moderní interiér s eklektickými prvky. Od kuchyně v průmyslovém stylu až po královský modrý samet v obývacím pokoji. Každý pokoj dostal pořádnou dávku eklektické romantiky. Přímo z obývacího pokoje je vstup na uzavřený dvorek s posezením a původní zdí, kterou romanticky zarůstá zeleň. Je to místo, kde se skvěle odpočívá, griluje a relaxuje při pohledech na okolní krajinu.

Z prasečího chlívku romantická chaloupka

Chaloupka jako z pohádky

Majitelé se rozhodli, že původní kamennou stavbu ponechají a rozšíří ji o novou dřevěnou přístavbu. Zachovalá část je z kamene, uvnitř vyzděná, ale některé části jsou obloženy cedrovým dřevem. To nejen zateplí interiér, ale dává i pocit odlehčení a stylu. Velká francouzská okna jen více prohloubila dojem z tohoto místa. Nabízí nekonečné výhledy a v létě se dají celá otevřít, aby se interiér ještě více propojil se zahradou. Tato okouzlující chalupa překvapí důmyslnou rekonstrukcí a následným designem interiéru. V malém domku, ideálním pro dvě osoby, se snoubí krása stylů: industriální kuchyně, postel s egyptskými ručně malovanými listy, solárně vyhřívaná sprcha, malebné nádvoří a spousta tajemných zákoutí dělají odpočinek ještě více relaxační a romantické večery jako vystřižené z oscarového filmu.

Důraz na detail

Rekonstrukcí chalupy práce majitelům neskončila. Vrhli se do zařizování interiéru a jak je z fotek patrné, provedli to s velkým citem a důrazem pro detail. Bylo důležité, aby se obyvatelé těšili z interiéru za každého počasí. Kuchyně je v industriálním stylu s veselou tyrkysovou modrou.

Ta interiér příjemně osvěží a stáhne strohost továrního nádechu. Jídelní stůl je obklopený okny, takže posezení u jídla nabízí rovnou příjemné výhledy do zahrady. V obýváku je romantika zaručena práskáním dřeva v krbových kamnech. Chalupa je ideální pro dvě osoby, takže když se rodina majitelů rozrostla, odstěhovali se do většího a jejich původní domek pronajímají.

Zdroj: www.uniquehomestays.com

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Rady do malé zahrady

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock