Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Víkendové bydlení v rustikálním duchu

Víkendové bydlení v rustikálním duchu

V Chorvatsku se nedaleko od moře nachází tento překrásný dům, jehož interiér vzdává hold rustikálnímu stylu. Azurově modrá obloha této oblíbené prázdninové destinace splývá s hladinou bazénu a vytváří tak atmosféru klidu, luxusu a pohodlí.

Luxusní exteriér i interiér

Luxusní exteriér s bazénem a příjemným posezením dává tušit stejně vysoký standard i v interiéru. Prostorem v něm vůbec nešetří obývací pokoj propojený s kuchyní a jídelnou. Pozornost zde na sebe strhávají především přiznané stropní rámy, které celému interiéru dodávají přitažlivý rustikální ráz. Ten podporují i hojně využité zemité barvy a vhodně začleněné rustikální doplňky. Chybět tu nemůže ani hřejivý krb soustředěný v zóně obývacího pokoje. Tu od zóny jídelní odděluje jen velká sedačka v okrové barvě. Prostorem nešetří ani jídelna ani kuchyně. Vařit se tu určitě musí jedna radost.

Svádějící k odpočinku

K odpočinku svádí dvě vysoce komfortní kontinentální postele, nad nimiž se v jedné z ložnic opět pyšní zajímavě řešený strop.  Ten, co už známe z obývacího pokoje a jídelny, se objevuje i v další z ložnic. V této najdeme dokonce i volně stojící vanu, která rovněž souzní s rustikálním duchem místnosti. Podobně oblé linie nabízí i koupelna, která je vyvedená v šedobílé barvě s akcenty světlé textury dřeva. Elegantní celek příjemně dotváří ozdobné zrcadlo jakoby ze starých časů. Výhled z koupelny směřuje přímo na přilehlý bazén, a tak je atmosféra svádějící k odpočinku naprosto dokonalá.

Víkendové bydlení v rustikálním duchu

Bydlení jako v ráji

Interiér i exteriér tohoto domu je úžasným příkladem luxusu, který ovšem dokáže působit decentně a bez přehnané okázalosti. Ta zde díky hřejivému rustikálnímu stylu nemá vůbec prostor, takže může plně vyniknout elegantní bydlení, které je více než klasickým standardem. Působivě zařízený interiér příjemně koresponduje s exteriérem, který ozvláštňuje nádech exotiky. Nejen pro víkendové bydlení, ale i pro celoroční pobyt tak tento dům navozuje doslova rajskou atmosféru…

Štítky: rustikální styl

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Vybíráme dlažbu na terasu

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock