Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Útulný pánský interiér

Útulný pánský interiér

Několik stísněných místností nevyhovovalo majiteli bytu ve Varšavě, a tak se obrátil na profesionály ze studia 3XEL Architecti. Za splnění jeho snu doslova padlo několik zdí – a útulný pánský interiér byl na světě. Zaujme nejen modrými a žulovými odstíny, ale i praktičností, která jde ruku v ruce s estetikou.

Interiér v modrém

Příjemný odstín modré barvy opakující se místnost po místnosti udává celému bytu jednotný charakter. A také kouzlo, které s sebou přináší vydatnou dávku mužského sex-appealu. Modré jsou židle, sedací souprava i část kuchyňské linky, tuto barvu však přejímají také některé bytové doplňky. Spolu s bílými, šedými a černými akcenty tak v interiéru vzniká zajímavá barevná kombinace, která má ten správný švih. Prostor však dostává i majitelova láska ke dřevu. Právě tento přírodní materiál činí interiér hřejivým a tolik útulným. A činí tak přímo od podlahy, která je vyrobená z dubového dřeva.

Prostorné bydlení

Byt o rozloze 45 m2 získal na přitažlivosti především díky přeměně malých pokojů, ze kterých se po zbourání nebo přemístění zdí stal příjemně vzdušný a otevřený prostor. S novým uspořádáním tak došlo i k vytvoření pohodlné předsíně, šatního a pracovního prostoru, k rozšíření koupelny a také k velice důležitému propojení kuchyně s obývacím pokojem. Z prostorově a opticky stísněného bytu tedy nakonec vznikl příjemný interiér bohatý na prostor, světlo a v neposlední řadě i invenci designérů.

Útulný pánský interiér

V jednoduchosti je krása

Ačkoliv se jedná o pánský interiér, nuda v něm místo nemá. Zajímavé tvary, materiály a barvy dodávají bytu na eleganci, která je skromná a nevtíravá. Duch minimalismu jistě přiláká celou řadu návštěvníků, a nemusí přitom jít výhradně o muže. Sametový nádech modré barvy, závěsy splývající až na zem, velká okna, čisté linie, stylová svítidla, … To všechno představuje osobnost majitele ve své instantní kráse. Jednoduchost tohoto varšavského bytu je tedy naopak nápaditá a svá. Nenudí, ale zaujme. Největší roli tu však stejně odehrají tolik příjemné odstíny sametově modré barvy.

Foto: DARIUSZ JARZĄBEK

Zdroj: 3XEL Architecti www.3xel.pl

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Jak oddělit spaní v malé garsonce

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock