Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Unikátní stromový dům v Anglii

Unikátní stromový dům v Anglii

Stromové domy se v posledních letech těší stále větší popularitě. Kromě mnoha stromových „hotelů“ se ale nachází stále více lidí, kteří si takovéto originální bydlení přejí zapojit i do svého běžného života. Stejné přání měli i majitelé tohoto stromového domu v Anglii. Umíte si představit, žít v něčem takovém?

Dům v koruně stromu

Tento dům, zvaný Cherington Treehouse se nachází v anglickém Somersetu. Nenajdeme ho však u jiných domů, nýbrž v koruně mohutného dubu. Toto obydlí je přímou ukázkou toho, jak udělat neobvyklé bydlení bez ztráty na kvalitě života v něm. V domě najdeme vše, co by mohl současný člověk hledat. Ať už jde o prostornou kuchyni nebo moderní koupelnu, v níž nechybí kromě toalety ani vana. Interiér domu je kompletně celý obložen dubovým dřevem, což zajišťuje dokonalou symbiózu se stromem, na němž dům stojí.

Unikátní stromový dům v Anglii

Moderní, ale přesto útulné

V domě najdeme i ložnici, na kterou plynule navazuje koupelna, jíž dominuje luxusní vana spadající díky své měděné barvě do vintage stylu. Vše doplňuje elegantní kamenné umyvadlo. Jako zdroj tepla v útulném obývacím pokoji slouží krbová kamna, o dostatek čerstvého vzduchu se postarají velká francouzská okna, jimiž se dostaneme na terasu s úchvatným výhledem. Jak jsem zmínila výše, spousta věcí v domě je dubových. I kuchyňská linka je tvořena dubovým masivem, nechybí ani moderní elektrospotřebiče.

Štítky: dům na stromě

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Vybíráme dlažbu na terasu

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock