Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Svěží interiér domu v Magdalence

Svěží interiér domu v Magdalence

Na varšavském předměstí Magdalenka se nachází dům ukrývající velice působivý interiér zařízený v minimalistickém stylu. Jeho majitelé měli o zařízení svého nového bydlení vcelku jasnou představu, se kterou seznámili architektku Paulinu Świst ze studia ArchiWisła. Pojďme se společně podívat na to, jaký je výsledek její práce.

Interiér v lehce industriálním stylu

Každý z manželů si v interiéru přišel na své. Jeden snil o ručně vyrobených dlaždicích, druhý zase o volně stojící vaně. Oba přitom mají rádi lehce industriální styl, který se také do interiéru velice vkusně promítl. Svědčí o tom například velká reprezentativní místnost, která představuje otevřený obývací pokoj. Zaujmou v něm zajímavě řešené stěny, kovové prvky, krb i kůže suplující koberec. Tuto neotřelou kombinaci osvěžuje jasně modrá sedačka, pokojové květiny a především výhledy do přírody umožněné pomocí obrovských skleněných ploch.

Bydlení s dotekem luxusu

Jistý luxusní nádech interiéru je patrný také v dalších místnostech. Obývací pokoj tak plynule navazuje na bílou kuchyni se zajímavou mozaikou na podlaze a jídelnu vymezenou velkým dřevěným stolem. Také tyto prostory jsou díky oknům dostatečně světlé a tedy i útulné. Ještě o něco útulnější jsou pokoje v patře, do kterého vedou schody se skleněnou zástěnou. Podlahu této soukromé zóny krášlí dubové parkety. Potěchou pro oko i duši je ložnice, kterou zdobí překrásná stěna z modrého veluru. Díky minimalistickému pojetí této odpočinkové místnosti může sametově čalouněná stěna za postelí dokonale vyniknout.

Svěží interiér domu v Magdalence

Romantické bydlení

Jelikož si majitelka velmi přála volně stojící vanu, její přání bylo splněno. Eleganci v koupelně rovněž zvýrazňuje půvabná voděodolná tapeta s květinovým motivem. V druhé koupelně zase došlo ke splnění přání jejího partnera. Krášlí ji ručně vyrobené dlaždice opět v přitažlivých modrých tónech. Díky hojnosti zasklených ploch působí tyto odpočinkové prostory luxusním průzračným dojmem. Interiér tak vypadá mnohem větší a hranice mezi tím, co je skutečné a co se odráží, se ztrácí.

Na předměstí Varšavy tak vznikl půvabný a ryze funkční interiér, kterému nechybí dotek elegance a luxusu. Plný skleněných ploch, kvalitního nábytku a originálních doplňků představuje dokonalé místo pro život v opravdovém komfortu.

Zdroj: archiwisla.pl

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Vybíráme dlažbu na terasu

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock