Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Stylový mezonet s cihlovou stěnou

Stylový mezonet s cihlovou stěnou

Přiznané cihly nemusí být cool výhradně v interiérech industriálního stylu. Skvěle totiž mohou zapadnout i do elegantně laděného mezonetu, který svou teplou barvou prohřejí i zkrášlí. Nadčasovost, prostor, elegance a styl – to jsou synonyma pro interiér mezonetu, který najdete v jedné z prestižních polských čtvrtí.

Odvážná kombinace materiálů

Cihlová stěna v obývacím pokoji důmyslně propojeném s kuchyní na sebe právem strhává pozornost. Moderně laděnému interiéru mezonetu dodává teplo rustikálního stylu a navíc celý prostor opticky zvětšuje. Příhodně přitom rozbíjí převažující šedobílou kombinaci barev. Vedle přiznaných cihel našly v interiéru své místo také další zdánlivě nesourodé materiály jako dřevo či beton. Takto zařízený celek pak příhodně doplňují hřejivé textilie v neutrálních barvách.

Originální a praktický interiér

Moderní styl tohoto polského interiéru podtrhuje nejen záliba ve střídání materiálů, ale i výběr rozličných svítidel. Jeden jejich typ se snáší nad pohovkou, druhý nad jídelním stolem, další je po způsobu vánočního osvětlení propleten zábradlím, jiný zas podsvěcuje schodiště. O originalitu tak zde opravdu není nouze, ač si vystačí s absolutním minimem bytových doplňků.

Stylový mezonet s cihlovou stěnou

V moderním i elegantním stylu

V interiéru mezonetu lze rozeznat hned několik stylů. Skandinávský, industriální, rustikální, s dotekem elegance, … Všechny se důmyslně prolínají, čímž vzniká kouzelné bydlení pro každého, kdo chce bydlet alespoň trochu odvážně. Celek přitom zjemňují vhodně zakomponované prvky, ke kterým patří již zmíněné textilie, ale třeba i půvabná mozaika za kuchyňskou linkou. V neposlední řadě pak k dokonale útulné atmosféře umně přispívají knihy a květiny.

A tak i v interiéru se zálibou v industriálním stylu vzniká opravdu útulné bydlení – s citem pro tu správnou kombinaci materiálů i barev.

Zdroj: www.monikastaniec.com

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Vybíráme dlažbu na terasu

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock