Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Stylové chatky, v nichž se ubytujete uprostřed borovicového lesa

Stylové chatky, v nichž se ubytujete uprostřed borovicového lesa

Architektura se v našem okolí nachází nejen u domů, bytů nebo veřejných staveb. Najdeme ji totiž i na takovém místě, kterou je Poltavská oblast na Ukrajině. Tato oblast je hustě protkaná borovicovým lesem, což dalo vzniku několika luxusním chatkám, v nichž se můžeme ubytovat. Chatky jsou výjimečné tím, že na jednu stranu svým dřevěným základem splývají s okolní přírodou, zato tmavě zrcadlové obložení odráží kmeny okolních stromů.

Chatky uprostřed lesa

Verholy Relax Park na Ukrajině je výbornou volbou pro ty, které trápí ruch velkoměsta a chtějí si užít chvilku klidu. V parku najdeme hned několik typů ubytování, avšak nejvíce zajímavým typem jsou samostatně stojící chatky. Ty se občas stávají součástí majestátních borovic, jež leckdy protkávají nejednu terasu svým kmenem. V každé chatce se nachází komfortní postele, designová koupelna a nechybí ani soukromá terasa.

V areálu najdeme i wellness

Aby všeho toho luxusu nebylo málo, v areálu najdeme i sauny a wellness. V letních měsících potom i restauraci nebo letní bazén. Sál je vhodný k pořádání různých firemních a jiných akcí. Poté, co si užijete den mezi lidmi v areálu, na vás bude čekat vaše chatka, kde si užijete dostatek soukromí. A ptáte se na cenu? Ta je vskutku mírná – na to, jaký luxus zde najdeme. Noc v tomto areálu lze zarezervovat již od 1300 Kč za noc pro dvě osoby, u chaty pro šest osob je to jen 1500 Kč na člověka.

Interiér chatky je opravdu kouzelný. Kromě odstínů šedé barvy mu dominuje dřevěný obklad, jenž koresponduje s okolní přírodou. Co ocení mnoho z nás, z postele je krásný výhled do lesa. Koupelna je laděna taktéž do šedé barvy a najdeme v ní vše potřebné. Ptáme se, co víc si přát?

Štítky: chata / chalupa
Zdroj: yoddesign.com.ua

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Vybíráme dlažbu na terasu

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock