Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Spojení klasického a moderního stylu

Spojení klasického a moderního stylu

Klasický a moderní styl spojený v bytě z dílny designového studia InArch vypadá velmi přitažlivě. Moderní tvary, mosazné akcenty a odvážné barevné detaily – to všechno dalo vyrůst pozoruhodnému interiéru v hlavním městě Litvy. Své nepopiratelné kouzlo má i zajímavá střešní geometrie, díky které mohou plně vyniknout překrásné dřevěné trámy.

Staré versus nové

Dřevěné trámy udávají rustikální ráz celému interiéru. Příhodně korespondují se dřevěnými podlahami i bytovými doplňky. Převážně tmavou texturu dřeva pak zesvětlují jemné barvy a vzory umně využité v jednotlivých místnostech. To, co dělá tento litevský byt tak přitažlivým, však tkví zejména v kombinaci tradičního vybavení ruku v ruce s tím moderním. Starobylý ráz zde tak pomalu přechází do současných trendů. Zajímavý je přitom vznikající kontrast. Ten je možné spatřit například na moderně koncipované knihovně zasazené právě pod dřevěné stropní trámy či v případě různých komod a skříněk umístěných poblíž moderních stolů a židlí. A chybět tu nemohou ani odvážně řešená svítidla či obrazy s moderním uměním.

Spojení klasického a moderního stylu

Byt s citem pro barvy

V tomto bytě nevytváří kontrast jen kombinace tradičního a moderního stylu, ale také různorodá paleta barev. Bílé barvě se tu dostalo společnosti tmavě šedé a modrozelené, čímž vznikla opravdu dynamická atmosféra. Celek navíc prozářily a oživily i velké lesklé závěsné lampy a pokojové květiny. Světlý a vzdušný interiér vznikl i díky velkým proskleným plochám s úchvatným výhledem do okolí.

Čistota a jas

Vzdušnost, světlost, čistota a jas – to jsou synonyma pasující k tomuto litevskému bytu. Nelibuje si v přemíře bytových doplňků, sází na praktičnost a jednoduchý styl. Jen díky tomu může vyniknout jeho zvláštní geometrie, jednotlivé kusy vybavení a také samotná duše tohoto skvělého designového počinu.

Zdroj: www.inarch.lt

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Rady do malé zahrady

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock