Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Severský design pro mladou rodinu

Severský design pro mladou rodinu

Vždy je potěšením objevit novou práci studia Shokodesign. Podívejte se, jak dopadl interiér, který si vysnila jedna mladá rodina. Výsledkem je příjemné, hřejivé a prosvětlené bydlení, které je po náročném pracovním dni ideálním útočištěm. Pojďme se společně podívat jak takové místo vypadá.

Mladý pár Ola a Bartek si přáli příjemné místo k bydlení pro sebe a svého syna. Toužili po místě, které bude hřejivé, útulné a přesto moderní a čisté. Dům ve kterém žijí má dvě podlaží, zahradu a nádherný prosvětlený interiér. Tento dům toho má ale daleko víc. Má svou duši, kterou mu vtiskli šikovní designéři a splnili tak přání majitelů.

Kouzlo domova

Dům je opravdu stylový a sladěný do posledního detailu. Prostory doplňují originální dekorace plné kouzla, které dávají všem místnostem domácí atmosféru. Cílem návrhu bylo dosáhnout pohodlného a praktického bydlení a zároveň vytvořit krásné místo, kde se budou majitelé cítit dobře a kde uniknou každodennímu stresu a shonu života ve městě. Designéři chtěli návrhem dosáhnout pocitu tepla a pohodlí. Vsadili na přírodní materiály, funkční uspořádání pokojů a teplé odstíny dřeva v kombinaci s bílou, šedou a akcenty černé.

V interiéru převládá přírodní dřevo. Přízemní část domu se skládá z prosvětleného obývacího pokoje a kuchyně s odděleným ostrůvkem. K ostrůvku je možné usednout na stylové barové stoličky z černého kovu a sledovat tak vaření z první ruky. Hned za ostrůvkem se nachází jídelní stůl pro šest strávníků. Designéři se nebáli eklektické kombinace různých druhů židlí, s čalouněním i bez. Díky francouzským oknům je v místnosti velké množství světla a interiér působí svěže.

Severský design pro mladou rodinu

Rustikální, severský, originální

Úspěch výběru tónů barev a nábytku vytváří typickou atmosféru venkovských domů. Na stěnách se střídají bílé odstíny s šedou a červenými cihlami a dosahují vyvážené kombinace. Rustikální nábytek se střídá s industriálními doplňky a jemnou něžnou elegancí. V obývacím pokoji se majitelé mohou usadit na pohovce, nebo v pohodlných křeslech a sledovat praskání ohně v krbu. No není to ideální pohoda?

V patře se nachází ložnice majitelů a je zařízena v obdobném stylu jako celý interiér. Hřejivé prostředí s obnaženými cihlami, šedivou výmalbou a masivní dubovou podlahou. Domácí pohoda s moderními prvky současného designu.

Koupelnou prostupuje bílá barva, kterou doplňují kusy nábytku ze dřeva. Nechybí zde velkorysá sprcha s kachličkami s geometrickým vzorem nebo krásná vana pro pohodlnou koupel. Tato koupelna není nijak ochuzena a je opravdu prostorná. K odkládání slouží dřevěný žebřík vedle umyvadla.
Tady bychom si uměli představit žít. A co vy? Líbí se vám tento interiér? 

Zdroj: shokodesign.com

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Vybíráme dlažbu na terasu

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock