Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Romantika v šedobílé

Romantika v šedobílé

„Přej si to, sni o tom, udělej to!“ Toto heslo zní v domě, do kterého dnes nahlédneme. A vsadíme se, že je pro své obyvatele opravdu vysněný. Již při vstupu na vás dýchne romantická atmosféra. Zdobný nábytek a oblé tvary jsou citlivě barevně sladěny, takže nepůsobí kýčovitě, ale dodávají interiéru osobitost.

Dnešní minimalistická doba příliš nefandí kudrlinkám, třásním a nadýchaným polštářům. To ovšem neznamená, že pokud jste romantická duše, musíte se toho všeho vzdát! Důkazem je tato domácnost, kde je evidentní, že také zdobný interiér, plný doplňků a krásných detailů, může působit stylově. Stačí na to jít chytře.

Romantika v šedobílé

Střízlivá romantika

Je zjevné, že designéři tohoto domu se romantiky rozhodně nezalekli. Prostor je využit naplno, nábytek je sestaven tak, aby byl nejen krásný, ale i účelový. Najdeme zde dekorace a doplňky ve stylu „provence“, použité materiály jsou různorodé. Ovšem jednu věc má vše v domě společnou – a tou je barevné ladění. Celý dům je v  tlumených odstínech šedé a bílé. Zde designéři trefili do černého – interiér je díky jednotné barvě sladěný, doplňky působí vkusně a nevtíravě. Jednoduše spolu vše krásně ladí. Pokud vás zajímá, jak na barvy v interiéru, klikněte zde.

Romantika v šedobílé

Promyšlený prostor

Velkorysá bílá okna se závěsy, sahající až po zem, nabízejí nádherný výhled do přírody. Barevný akcent zde vnesly květiny, díky kterým působí domov vesele. Kuchyň je promyšlená do nejmenších detailů, naproti kuchyňské linky je souběžně umístěný pultík s barovými stolky. Od sporáku můžete vidět nejen do obývacího pokoje, ale díky velkému oknu také na jídelní kulatý stůl, který se nachází ve vedlejším pokoji. Dům je nejen plný krásných detailů, ale také je dobře prostorově promyšlený. Černobíle laděný interiér, ovšem tentokrát v chladném severském stylu, najdete zde.

Romantika v šedobílé
Zdroj: finn.no

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Vybíráme dlažbu na terasu

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock