Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Renovace stodoly u Paříže

Renovace stodoly u Paříže

Ještě stále se najdou lidé, kteří svůj čas i peníze investují raději do renovace starší budovy než do koupě novostavby. Tento dům, který se nachází nedaleko Paříže, je výsledkem renovace krásné stodoly o rozloze 320 metrů čtverečních. Díky čemu je toto bydlení tak jedinečné?

Stodola v blízkosti romantické Paříže

Dům, který vzniknul důkladnou rekonstrukcí stodoly, majitelé udělali ve formě podkroví s vysokými stropy a velkými otevřenými prostory. Dekorace jsou mírné a jemné, rozhodně nejsou tvořeny v průmyslovém designu, jak je u podobných staveb loftového typu obvyklé. Budova se nachází v centru malebného městečka Marcoussis, ve velmi klidné ulici tohoto města, jenž se nachází 25 km jihozápadně od Paříže. Dům je charakteristický díky kombinaci dřeva, kovu a kamene v moderním designu.

Interiér s jemnými dekoracemi

Velká obytná plocha, kterou dům disponuje, nabízí rozlehlé místnosti plné světla pocházejícího z rozměrných oken. Z domu se dostaneme na terasu, zahradu nebo do bazénu, který nabízí odpočinek po dlouhém dni. Stěnu v kuchyni zdobí kamenná zeď, která tento prostor tvoří elegantním a teplým. Kancelář poskytuje výhled na zahradu. Najdeme zde i betonové schodiště vedoucí do patra, dále také čtyři podkrovní ložnice, které mají společnou koupelnu se sprchovým koutem. Z patra lze vidět na celý obývací prostor, tj. na obývák i kuchyň.

Celý interiér je veden v jemných a světlých barvách. Stěny jsou vymalovány bíle, díky čemuž vynikne nábytek i dekorace. V celém domě si kromě bílé barvy můžeme všímat i tónů modré, šedé a hnědé barvy, jež je zde zastoupena ve formě dřeva. Nechybí zde ani dostatek zeleně, která je svým způsobem také pěkným oživením. 

Zdroj: espaces-atypiques.com

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Rady do malé zahrady

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock