Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Rekonstrukce bytu v panelovém domě

Rekonstrukce bytu v panelovém domě

Potřebovali předělat byt a přizpůsobit ho svým představám a potřebám. Zároveň chtěli mít dost času věnovat se rodině. Tak svěřili úkol architektům, kteří naplnili jejich sny do puntíku.

Koncepce bytu na míru pro mladou rodinu vychází z původní dispozice panelového domu. S minimálními zásahy do panelového systému se podařilo vytvořit přímé propojení centrálního obytného prostoru s kuchyní. Architektem se podařilo funkčně využila komunikační částí bytu a opticky je začlenit do obytného prostoru.

I v standardních panelových domech může vzniknout kvalitní interiér

Vestavěný nábytek s dřevěným obkladem plynule propojuje prostory denní části, od vstupu do bytu až po kuchyni. Dominantním prvkem v interiéru je vložen dřevěný nábytkový kubus, který skrývá vše nutné pro obsluhu a fungování bytu. Tento prvek se stal směrodatný pro celkový design bytu.

Byt se snaží přiblížit i nejmladším členem rodiny. Stěna s TV je umožňuje dětem kreslení po stěně. Jednoduché členění spolu s přirozeným osvětlením dodává bytu větší vzdušnost, která je pro Stěžejním chovné prostory denní části velmi důležitá. Otevřený policový systém podtrhuje čisté řešení bytu.

Mobiliář je z velké části realizován na míru, doplněný o designové solitéry. Technologie bytu byla doplněna o rekuperaci s klimatizační jednotkou.

Zdroj: www.sercelsvec.sk

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Jak oddělit spaní v malé garsonce

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock