Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Půvabný interiér v klasickém stylu

Půvabný interiér v klasickém stylu

Klasickým stylem a příjemnou paletou barev zaujme byt v Gdaňsku, který je veselý, čistý a plný denního světla. Za jeho půvabným vzhledem stojí Kowalczyk-Gajda Studio Projektowe. O romantickou podobu se postaraly zejména elegantní tvary, pastelové barvy a romantické motivy.

Motiv lodě v koupelně, velryby v dětském pokoji a květin v jídelně ilustruje romantickou duši obyvatel tohoto zbrusu nového bytu. Jemné tóny barev, dotek starých časů a neotřelý luxus dodává interiéru bytu v Gdaňsku zvláštní kouzelný nádech. Ten může plně vyniknout díky minimalistickému stylu, v jehož duchu jsou zařízeny všechny místnosti.

Bydlení s důrazem na detail

Už ve vstupní části bytu na sebe strhnou pozornost překrásné dlaždice na podlaze, které vytvářejí zajímavou mozaiku. Ty zavedou příchozí až do kuchyňského koutu, v němž dostalo prostor bíle lakované dřevo s ryze přírodním. Na kuchyňskou linku z jedné strany doprovázenou barovými židlemi plynule navazuje jídelna sestávající z krásného dřevěného jídelního stolu a čtveřice elegantních židlí. Jemnost tohoto prostoru podtrhují designová svítidla, obrazy s motivy květin a palma uvádějící vstup na balkón. Ač se na první pohled může zdát všechno vybavení jednoduché, při bližším prozkoumání zaujmou návštěvníky například vyřezávané květinové detaily pod deskou jídelního stolu.

Půvabný interiér v klasickém stylu
Foto: Hanna Połczyńska

Odhalené cihly a světlé dřevo

Na minimalistickém stylu si zakládá také obývací pokoj umně propojený s kuchyní a jídelnou. Jeho čelu uvedeném komfortní sedací soupravou v lososové barvě vévodí odhalené cihly, jejichž drsnější struktura se příjemně doplňuje se světlým tónem dřeva a s bílou výmalbou. Osvěžujícím prvkem v této odpočinkové zóně je mimo jiné zajímavý modrý koberec.

Přečtěte si také

Vzdušné loftové bydlení s prvky z betonu

Pod taktovkou architektů ze studia Toledano+architects vzniklo vysoce moderní loftové bydlení pro mladý izraelský pár. Zaujme svým nezvyklým uspořádáním, vzdušností, světelným komfortem i příjemnou…

Hravý i klidný interiér

Dětské pokoje jsou ukázkou palety pastelových barev, hravých tvarů a nekonečné fantazie. Hravě splňují jak estetickou, tak praktickou stránku bydlení pro nejmenší. Podporují dětskou fantazii, a to nejen veselými dekoracemi, ale i tabulí s křídovým a magnetickým nátěrem. Poklidně a romanticky vyhlíží koupelna, v níž převažují světlé tóny dřeva s námořnickými akcenty. Tu správnou atmosféru zde navozuje především obraz lodi jakoby plující na stěně nad vanou a odrážející se ve velkém zrcadle. Tmavě modrá barva dostává mnohem větší prostor v ložnici, kterou pro změnu zdobí tapeta potemnělých lesů. Modrá, tmavě zelená, šedá a bílá nastolují v této relaxační místnosti tu správnou atmosféru určenou k odpočinku těla i mysli. Chytře řešené úložné prostory pak skrývají vše, co nemá být vystaveno na odiv. Klidnou atmosféru v ložnici tak neruší vůbec nic.

Klasický interiér bytu v Gdaňsku působí romantickým, klidným, ale i hravým dojmem. Díky svému minimalistickému stylu dává vyniknout originálnímu vybavení, příjemné kombinaci barev, materiálů i tvarů.

Foto: Hanna Połczyńska
Zdroj: www.kowalczyk-gajda.pl

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Vybíráme dlažbu na terasu

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock