Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Půvabná víkendová chata v Anglii

Půvabná víkendová chata v Anglii

V půvabném koutě Anglie se zády k lesům nachází romantická víkendová chata sloužící k odpočinku a rozjímání. Poskytuje hřejivé útočiště uprostřed malebné přírody a pojetím interiéru splňuje požadavky těch nejnáročnějších obyvatel.

Chata s výrazným dotekem anglického venkova se nachází uprostřed lesů v Long Valley poblíž Helfordu, v nejodlehlejším rohu Cornwallu. Rozkládá se na magické mýtině skryté mezi stromy a zajišťuje tak svým obyvatelům luxusní pocit soukromí. Krásu víkendové chaty nazvané jako Tangle belle umocňují nejen tajemné lesy, ale i zurčící potok. Je tedy dokonalým útočištěm uprostřed malebné přírody, v níž nemá místo spěch a nervozita všedních dnů.

Chata splývající s přírodou

K chatě skryté mezi stromy a svou fasádou příjemně korespondující s okolní přírodou se přichází po cestičce vystavěné z dlažebních kostek. Prostor mezi nimi zarůstá travou, a tak se i tady počítalo s dokonalým splynutím s prostředím. Chatu určenou nejen k víkendovému odpočinku uvádí dostatečně velká terasa, na které nechybí relaxační koutek se stolem a židlemi příjemně stíněný slunečníkem. Nádech romantiky patrný v exteriéru kopíruje také interiér, ve kterém to voní dřevem a starými dobrými časy.

Půvabná víkendová chata v Anglii

Interiér víkendové chaty

Jednotlivé místnosti interiéru zaujmou originalitou vybavení, které odkazuje na lásku majitelů k tradici a řemeslné výrobě. Nechybí tu krbová kamna, bytelný dřevěný nábytek s ozdobnými prvky, kvalitní textilie, květiny, knihy a především úchvatné výhledy do okolí. Toto bydlení je zkrátka ztělesním snu všech romantiků, kteří nacházejí potěšení ve spojení venkovského a ryze funkčního stylu. Při pohledu na obrazy ve zdobných rámech, různé truhly a komody, kožené křeslo s podnožkou, elegantní sedací soupravu či proutěný koš na polínka to vypadá, jako by se tady zastavil čas. Interiér této chalupy si prostě podmaní všechny prahnoucí po víkendovém odpočinku u krbu, na terase nebo v zahradě. Má totiž zvláštní kouzlo, které si libuje ve starých, ale krásných věcech.

Přečtěte si také

Chalupa, která se zcela liší od běžného víkendového bydlení

Kombinaci těchto dvou krásných chatek uprostřed přírody nelze považovat za klasické víkendové bydlení, kam se vydá běžná rodina na prázdniny. Jde o místo, které je jako stvořené pro svého majitele -…

Jemné barvy a motivy v interiéru

V interiéru chalupy s dotekem anglického venkova vystupuje na pozadí bílé barvy krásný odstín dřeva, který ukazuje na odiv patinu. Dřevěná prkenná podlaha sjednocuje interiér a o to více dává vyniknout pastelovým barvám pohrávajícím si s atmosférou v jednotlivých místnostech. Podmanivou změť starorůžové a světle modré barvy doplňuje například úchvatný obraz s přímořskou tematikou zavěšený nad komfortním křeslem v obývacím pokoji. Jako konferenční stolek tu poněkud nezvykle slouží velká dřevěná truhla, která rovněž odkazuje na rustikální ráz celého bydlení. K tomu dopomáhají i obnažené bílé cihlové zdi.

Svěží a útulný dojem jednotlivých místností umocňují nejen jemné barvy a motivy, ale také hřejivé textilie, roztomilé nádoby, džbánky, vázy s květinami či proutěné houpací křeslo, které jakoby pamatovalo doby dávno minulé. Půvabná víkendová chata v Anglii je tak učiněnou pastvou pro oko i něžným pohlazením po duši.

Zdroj: www.uniquehomestays.com

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock