Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Půvabná stodola ve stráni

Půvabná stodola ve stráni

Navštivte dnes spolu s námi stodolu ve stráni, která svému půvabu vděčí nejen kráse dubového dřeva, ale i romantickému vybavení, jež příjemně koresponduje s atmosférou přírody v bezprostředním okolí. Tahle stodola je totiž opravdovým pohlazením po duši.

Stodola s dubovým rámem

Naprosto úchvatná stodola byla postavena dle návrhu společnosti Roderick James Architects. A nebyla by tím, čím je, bez překrásného dubového rámu od profesionálů z firmy Carpenter Oak. Dubové dřevo obecně dodává celému interiéru hřejivý dotek přírody. Jeho zajímavá kresba zkrášlená o suky a další nedokonalosti působí neskutečně přirozeně a voní tradicí. Na jemný odstín dřeva plynule navazuje podlaha i některé z dalších prvků v interiéru, zejména doplňky z proutí. Dřevo ve vší své kráse nezdobí pouze interiér, ale spoludotváří i kouzelnou atmosféru exteriéru. Impozantně řešená terasa je spolu s balkonem dalším nesporným bodem, který činí z této stodoly neskutečně romantické bydlení.

U hřejivého krbu

Tohle stavení zkrátka ví, jak dosáhnout maximálního komfortu uprostřed proměnlivé přírody. Poblíž půvabně modré sedací soupravy v obývací zóně sálá teplo krbu, přesto je tu ale k dispozici i spousta polštářků a hřejivých dek. Nemohou zde chybět ani romantické stolky a stolečky v decentním provedení. Obývací pokoj plynule navazuje na jídelní a kuchyňskou část. Prostor je otevřený a díky velkým proskleným plochám také dostatečně světlý. Přirozené světlo je s příchodem večera nahrazeno designovými svítidly, která opět zvýrazňují romantické kouzlo celého interiéru. Vzhledem k tomu, že hlavní prioritou tohoto bydlení je otevřený prostor a minimum vybavení, je zde dostatek místa na scházení se členů rodiny a přátel u jídelního stolu nebo v obývacím pokoji poblíž hřejivého krbu.

Půvabná stodola ve stráni

Zemité barvy a zajímavé detaily

To, že si interiér stodoly libuje v minimalismu, však neznamená, že je tu nouze o zajímavé detaily. Příjemnou atmosféru v interiéru tak spoludotvářejí například designové vázy plné květin, svíčky a svícny, obrazy či nepřehlédnutelné nástěnné hodiny. Všechny tyto prvky barevně navazují na zemité odstíny hojně využité napříč jednotlivými místnostmi, čímž vytvářejí působivý jednolitý barevný celek.

Bydlení jako pohlazení po duši

Interiér i exteriér stodoly na stráni vyzařuje neobyčejně klidnou a romantickou atmosféru. Díky kombinaci přírodních barev i materiálů je pastvou pro oči i pohlazením pro duši. K psychické a fyzické očistě však vybízí především luxusně, a přesto rustikálně zařízená koupelna, která podtrhuje uklidňující a hřejivou atmosféru celého tohoto neskutečně kouzelného bydlení.

Zdroj: www.roderickjamesarchitects.com

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Rady do malé zahrady

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock