Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

První postýlka pro bezpečí novorozeněte a klid matky

První postýlka pro bezpečí novorozeněte a klid matky

Ještě dříve než se vaše rodina rozroste o malého drobečka, je třeba začít přemýšlet nad jeho docela první postýlkou. Měla by být bezpečná, praktická, dostatečně velká a samozřejmě i příjemná na pohled. Přesně tyhle vlastnosti a ještě nějaký ten bonus navíc přináší profesionální postýlka MiMi!

Krásná a chytrá postýlka pro novorozence

Postýlka MiMi je přímo šitá na míru novorozencům od narození až do tří měsíců věku, přičemž nedonošená miminka s nižší porodní váhou v ní mohou spinkat i déle. Jednou z výhod této postýlky je průhlednost „vaničky“, ve které miminko leží.  Maminka ho tak může mít stále na očích. Možnost nastavení sklonu vaničky navíc pomáhá při ublinkávání a zhoršené průchodnosti dýchacích cest. Podobně jednoduše lze nastavit i výšku celé postýlky, takže se rodiče nad svou ratolestí nemusí sklánět jako v případě klasických postýlek. Tahle první postýlka pro novorozence také skvěle mobilní. Můžete s ní bez problémů zajet do jakékoliv místnosti – její kolečka si totiž poradí i s mírnými překážkami.

Bezpečnost především

Postýlka MiMi myslí hlavně na bezpečnost. Na místě je perfektně stabilní, a tak nehrozí pád nebo jiný úraz miminka. Podobně jako docela první nemocniční postýlka, do které se novorozeně ukládá bezprostředně po porodu, garantuje bezpečí dítěte a tedy i větší klid matky. To všechno je velkým plusem v tak náročném období šestinedělí. Bezpečnost dítěte a pohodu rodičů lze optimalizovat i monitorem dechu, který je možné do postýlky umístit.

Jak získat postýlku MiMi?

Vzhledem k tomu, že je postýlka MiMi určená pro první týdny a měsíce péče o miminko, jako ideální se jeví její zapůjčení. To obvykle vychází na 710,- Kč bez DPH měsíčně, takže se při zapůjčení na dva měsíce věku dítěte jedná o přijatelnou částku. První postýlku MiMi si můžete objednat z pohodlí domova na www.prvnipostylka.cz nebo na telefonu uvedeném na stránkách. Vybrat si přitom můžete hned z pěti barevných variant. Ideální tak je si první postýlku MiMi raději rezervovat alespoň 14 dní dopředu, aby na vás zbyla barva, kterou máte nejraději. Postýlku si však můžete zapůjčit klidně až v době, kdy se vaše miminko narodí. Buď si ji vyzvednete na některém z patnácti odběrových míst a nebo vám ji půjčovna odveze až domů.

První postýlka pro bezpečí novorozeněte a klid matky

Spokojené ohlasy rodičů

První postýlka MiMi už má celou řadu spokojených ohlasů. Pro její skvělé vlastnosti si ji chválí maminky i tatínkové, protože jim ušetřila práci, nervy i čas v té nejnáročnější době.

„Zatímco na nás doma čekala klasická velká miminkovská postýlka, byli jsme okouzleni tou, kterou jsme viděli v nemocnici. S naší malou princeznou, která se narodila předčasně s váhou 2,3 kg, byla díky této postýlce mnohem snazší manipulace. A tak jsme se rozhodli, že si takovou první postýlku MiMi pořídíme i domů. Hledal jsem, kde ji zakoupit, ale volba nakonec padla na půjčovnu. Bylo to ideální řešení, protože k čemu postýlku kupovat, když z ní malá po dvou nebo třech měsících vyroste? Dnes už ji budeme vracet a mohu zodpovědně říct, že to byla skvělá volba. Kdykoli šla žena něco dělat, vzala malou s sebou, aby ji měla na dohled. Postýlka má kolečka a dá se výškově polohovat i naklápět,“ uvádí jeden ze spokojených tatínků.

První postýlka se všemi plus

Na rozdíl od klasických postýlek pro novorozeňata nabízí postýlka MiMi nebývalý komfort i tolik důležitý pocit bezpečí. A není tomu tak na úkor její estetické stránky. Krásně vyvedenou modrou, růžovou, bílou, žlutou nebo zelenou postýlku si navíc můžete dozdobit podle svého vkusu. Závěsných hraček je dnes k dostání nepřeberné množství. Tou nejkrásnější ozdobou této první postýlky však určitě bude vaše spokojené miminko.

Štítky: tipy a triky
První postýlka pro bezpečí novorozeněte a klid matky

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Vyvýšené záhony ocení i milovníci okrasných rostlin

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Vybíráme dlažbu na terasu

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock