Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

První byt pro mladý pár

První byt pro mladý pár

Prostor prvního bytu mladého páru je plný textur a vzorů. Od drsné betonové zdi, jemnost sametu na nábytku nebo nepravidelnost kuchyňských dvířek. Byt se silnými barevnými akcenty medové, šedé a měděné.

Mladý pár bydlel v podnájmu tak dlouho, že již nastal čas pro zásadní rozhodnutí. Koupě vlastního bytu. Jaký by měl první byt být? Nemusí to být zrovna mix poděděného nábytku, naopak. První byt by měl kopírovat své majitele ve stylu jejich života a v jejich zájmech. A pokud žádný z páru nedisponuje dovednostmi v oblasti designu, je čas se obrátit na profesionála, který vytvoří prostor snů a zařídí byt podle přání majitelů. Jako v tomto případě. Mladí majitelé kontaktovali profesionály z Design studia Tyma Projekt, aby jim navrhl byt v okrese Grunwald v Poznani.

Barevný interiér na míru

Medová barva podlah v bytě zjemní antracit používaný na stěnách ve většině pokojů. Vnitřní vybavení sestává z dubových stolů kontrastujících s tmavým čalouněním židlí a pohovky.

První byt pro mladý pár

V ložnici dominuje bílá, která rozjasňuje interiér. Zajímavým návrhem pro další sezení je zavěšené křeslo. Kromě původního konceptu interiéru je to také vynikající relaxační zóna a vynikající prostorové řešení, které nebrání otevření okna. Koupelna byla navržena v klasických šedých a bílých barvách s lanovými motivy na tapetě toalety, které symbolizují vzdálené spojení s plachtěním – zájmem majitelů. Stejné je to s mapou v obývacím pokoji. Slouží jako zajímavá dekoraci, ale odráží i zájem majitelů v cestování.

Architekt to zařídí

Aby byly pokoje bez dveří opticky odděleny na jednotlivé zóny, byly záměrně zvoleny různé podlahové povrchy. Tak se, i bez dveří, oddělila kuchyně od jídelny s obývacím pokojem. Navíc se kuchyňská část nachází ve výklenku, díky čemuž je i více oddělena od obývací části. I pro malého čtyřnohého přítele se našlo místo. Byl mu navržen přístřešek v chodbě, kde si pejsek může v klidu odpočívat a který se stále nese ve stejném designovém pojetí bytu. Majitelé trávili s architektem hodiny času, to vše za účelem naprostého porozumění stylu a způsobu jejich života. Díky tomu je byt skutečným odrazem jejich vkusu a zájmů. Třeba zmíněná mapa pro vášnivé cestovatele.

Foto: Krzysztof Czechowski

Zdroj: www.tymaprojekt.pl

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Rady do malé zahrady

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock