Ukládání projektu

Tato stránka používá cookies, pro správnou funkci stránky prosím sdělte svůj souhlas.

Prodlužte si léto a nepusťte si podzim na terasu

Prodlužte si léto a nepusťte si podzim na terasu

Ještě minulý týden jsme si užívali hřejivého letního počasí na zahradě. Se zářím se však pojí nejenom nástup dětí do školy, ale také mírné ochlazení, které mnohé z nás zažene do domu. Díky inovativním produktům, které nabízí česká společnost Alutech Bohemia, si však můžete dopřávat šálek kávy na terase i během sychravých a chladných dnů. K bioklimatické pergole Meridiem a pergole Meridiem Glass se skleněným zastřešením společnost nabízí doplňkové příslušenství, které umí dát pergole zcela nové a vítané využití.

Jedinečnost protikladů

Screenové rolety bývají věrným přítelem již v horkých letních dnech, kdy slouží k efektivnímu zastínění s uměním odstínění až 95 % sluneční energie. Jejich vlastnosti však uvítáte i v případě nepříznivého počasí. Screenové rolety totiž umí skloubit zdánlivě protichůdné funkce a vlastnosti. Nejenom že, umožňují nerušený výhled ven, zatímco lidé z vnější strany dovnitř nevidí, ale látka screenové rolety také dokáže zabránit většímu úniku tepla, zatímco nedochází ke skleníkovému pocitu. Roleta dokonce zadrží podzimní vítr a nepustí jej pod pergolu. I  v sychravých dnech tak díky screenovým roletám můžete využívat funkcí pergoly Meridiem, či Meridiem Glass v příjemném pohodlí.

Prodlužte si léto a nepusťte si podzim na terasu

Funkčnost ruku v ruce s designem

Boční skleněné panely Vám nabídnou plnou ochranu před větrem, deštěm a dokonce i mráz zůstane za stěnami pergoly. S bočním prosklením tak získáte možnost využívat pergolu za každého počasí a na dosah Vaší zahrady. Funkčnost a praktičnost se tomuto výrobku nedá rozhodně odepřít, zároveň však ale ani estetická stránka produktu nebude pokulhávat. Boční skleněné panely dodají Vašemu domu a zahradě nevídanou eleganci. Prosklení opticky zvětší prostor a umocní Váš požitek z volného prostoru.

Teplo na dosah ruky

Infrazářiče jsou dalším produktem, který dokáže proměnit chladný večer na teplý letní den, a v tomto případě, pouhým zapnutím spínače. Infrazářiče můžete umístit na stěnu nebo ke konstrukci pergoly a proměnit svou terasu na obdobu zimní zahrady. S infrazářiči jsou navíc spojeny minimální náklady a nulová stavební a montážní předpříprava.

Vyberte si ten správný produkt, pozvěte pár přátel na podzimní grilování a užijte si čas pod pergolou na maximum.

Zdroj: PR článek společnosti

Další články

Postavili jste dům, rekonstruovali byt nebo máte hezkou zahrádku a rádi byste se pochlubili?

Nejnovější realizace

Rekonstrukce řadového rodinného domu

Fotografie pro roubenku Anita

Fotografie novostavby

Horský byt pod Ještědem

Foto pro chalupu u Břízek

TMAVÁ KUCHYNĚ SE DŘEVEM

Sledujte nás

Nejčtenější články

Neuvěřitelně rychle rostoucí živý plot

Jaké dřeviny jsou vhodné na rychle rostoucí živý plot

Hnědá barva v interiéru

Renovace komínů pomocí unikátní omítky Izonil

Luxusní dům z přepravních kontejnerů

Rady do malé zahrady

Všimli jsme si, že blokujete reklamy

Příprava kvalitního obsahu je časově i finančně náročná. Abychom pro vás mohli i nadále připravovat zajímavé články, potřebujeme vám zobrazovat reklamy, díky kterým můžete stránky prohlížet zdarma. Prosíme o vypnutí blokování reklam, aby i do budoucna mohl být obsah našeho webu zdarma pro všechny.

adblock